2013. április 11., csütörtök

Előzetesre való várakozás: Exkluzív GIF az MTV-től!

A Futótűz nagy része Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) és Peeta Mellark (Josh Hutcherson) Éhezők Viadalát követő Győzelmi Körútjáról szól. A hamarosan látható folytatás maga is olyan a film készítői és a színészek számára, mint egyfajta Győzelmi Körút, az illetékesek pedig nagy lelkesedéssel viszonozzák az érdeklődést, amelynek első állomásaként vasárnap este az MTV Movie Awards keretein belül bemutatják a Futótűz első előzetesét.

A nagyszabású show előtt az MTV egy exkluzív GIF-et oszt meg az új előzetesből: az a pillanatot, amikor Katniss és Peeta kísérője, Effie Trinket bemutatja a győzteseket a világnak. 



Ez a GIF annak az ízelítőnek a folytatása, amelyet múlt héten láthattunk [szintén az MTV-n]. 

A Francis Lawrence (Vizet az elefántnak!) által rendezett Futótűz ott folytatódik, ahol az előző rész abbamaradt, vagyis, hogy Katniss és Peeta hírességekként kezdenek új életet, miközben a körzetekben lázadások bontakoznak ki. Amikor azonban kiderül, hogy a két fiatalnak részt kell vennie a következő évi Viadalon is, a páros egy sokkal szélesebb körű és sokkal veszélyesebb konfliktus fő alakjává válik.

A nagy várakozás övezte előzetest a Futótűz szereplője, Liam Hemsworth fogja majd felkonferálni. Ha eközben kinti idő szerint este 9-től nézed a teljes ünnepséget is, láthatod, amint szereplőtársai különböző kategóriákban díjakat vehetnek át. Ők azonban csak akkor léphetnek színpadra, ha szavaztok rájuk, és arra még bőven van idő. Tegyél róla, hogy Éhezők Viadala Győzelmi Körútjuk a mi világunkban is megrendezésre kerülhessen, mielőtt az a sajátjukban elkezdődne.
Forrás: MTV

3 megjegyzés:

  1. Megint jól beindult: előzetes, képek, GIF-ek :)
    De szerintem ezek benne lesznek az előzetesben is, hogy túl sokat mégse mutassanak.

    VálaszTörlés