2013. április 1., hétfő

Az Éhezők Viadala és április 1.

Nem mehetünk el anélkül se szó nélkül, hogy ma nem csupán húsvét van, hanem április 1-je is, egyfajta 2in1 nap ez most.

Igen, jól sejtettétek, az előző bejegyzés áprilisi tréfa volt :), ráadásul nem ez az egyetlen, ami az Éhezők Viadalához kapcsolódik.
Hogy kicsit visszanyerjétek a humorérzéketeket és a lélegzeteteket, íme a Lionsgate IGAZI mai áprilisi tréfás képe a rajongóknak:

Forrás via Hunger Games FB

Tavalyról is van két anyagom, amelyek közül az ráadásul egyik sem lesz teljesen új, mégis szeretném, ha mindkettő meglenne az oldalon. Aki akkoriban nem járt erre, úgyis lemaradt róla. :)

Az egyik egy nagyon remek álhír, ami tavaly jött ki április 1-jén, és akkor hoztam is az oldalra, de olyan súlya volt, hogy aztán nem akartam, hogy félrevezetésként kinn maradjon. Viszont szerintem tök vicces volt ám. :) Annak, aki nem olvasta, jó szórakozást hozzá, a többiek ugorhatnak.

Míg az Éhezők Viadala és a Lángra Lobbant Lány továbbra is a mozis bevételi listák élét ostromolják, Josh Hutcherson körül is felcsaptak a lángok. A Nickelodeon Kids Choice Awards díjátadó gálája után készült egyik interjúban Hutcherson elárulta, hogy nem vesz részt az Éhezők Viadala folytatásában, így nem láthatjuk majd sem a Futótűzben, sem a Kiválasztottban.
- Bármennyire is szeretem a rajongókat és a támogatásukat, ahogy a Peeta-mániások előtörtek a sötétből az halálra rémisztett. - mondta Hutcherson. - Láttam egy videót a Youtube-on egy nagymamáról, aki körbevezette a nézőket a szobáján és az életnagyságú bábum feküdt az ágyában! Mintha a párnahuzat nem lenne elég. És ez még csak az első film volt.

Hutcerson nemrégiben megjelent a Conan show-ban is, ahol elmondta, mennyire zaklatják a rajongók, és hogy az is megnyomja fejében a vészcsengőt, hogy a Peeta+Katniss rajongók "Team Peeniss"-nek nevezik magukat. Szereplőtársai, Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth állítólag még megpróbálják lebeszélni erről a hirtelen felindulásból hozott döntésről.

Beverly Hillsben a reggelije fölött egy kávézóban üldögélő Jennifer Lawrence őszintén elkeseredettnek tűnt társa dilemmája miatt.
- Nem tudom, hol lenne nélküle ez a sorozat. Ha nem ő lenne az én Peetám, akkor néhány tucat pirítósba fojtanám bánatom. Ideadnád a lekvárt, kérlek? 

Hemsworth megpróbált megértő lenni, de nem érti, miért kellene menekülni a túlfűtött rajongók elől.
- Mit gondol, mihez kezd majd? Elrejtőzik az erdőben? Úgyis elkapják. Levágják róla a ruháit vagy még rosszabb. Öt kilométerig sem jut majd. 
Forrás: mockinjay.net

A másik áprilisi tréfa pedig egy Éhezők Viadala játék volt, amelyet pár hónapja kitett valaki chat-be is. Ez az. Jó szórakozást hozzá! Érdemes megtalálni egyszer-kétszer-háromszor, sokszor, van egy kés, amely elől nem lehet elmenekülni. Katniss mindenképp ott végzi az Arénában :(

És végül még egy kép, mégpedig egy kopasz Elizabeth Banks. Igazából ezen a kintiek is agyalnak, hogy április tréfa-e vagy valós. Ez mondjuk az a kategória, amit én nem tartok annyira viccesnek, de sebaj, íme:

4 megjegyzés:

  1. Jaj, de jó, hogy ismét kitetted a tavalyit, mert én anno lemaradtam róla :) Amúgy nagyon hiteles, és ez tök durva :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sztem tavaly nem teljesen ezt a változatot találtam meg, de én olyan jót szórakoztam ezeken a filmes beszólásokon, hogy "Odaadná a lekvárt?", meg hogy "Öt km-ig sem jut majd" :D
      De az a csúcs, hogy Jen egy tucat pirítósba fojtaná bánatát. Azt azért nehéz komolyan venni :D

      Törlés
  2. Ez nagyon tetszett!:)
    Én is lemaradtam róla tavaly, köszi, hogy kiraktad.
    Nekem leesett volna, mert ott voltak benne a Éhezők Viadala idézetek.
    ,,Ideadnád a lekvárt?"- Haymitch
    ,,Öt kilométerig sem jut majd" meg ,,Elmenekül az erdőbe?Úgy is megtalálják."XD - Katniss és Gale

    De ez hatalmas!:D
    Jó humora van annak aki kitalálta XD

    VálaszTörlés
  3. Vagyis most látom, hogy ez nem tavalyi, hanem tavaly előtti, de sebaj.:D

    VálaszTörlés