2013. március 22., péntek

Visszaszámlálás: 8 hónap a Futótűz filmváltozatáig

 Ismét hófordulós dátumhoz érkeztünk, és mivel legutóbb kimaradt a részletes visszatekintés, hogy mivel is vagyunk előrébb, mint egy hónappal ezelőtt, most az utóbbi két hónapot foglalnám össze. Amúgy ha nagyon szubjektív szeretnék lenni, megfogalmaznám, hogy szerintem megint nagyon lassan csordogálnak az események, bár tagadhatatlan az is, hogy azért összességében nem panaszkodhatunk az elmúlt két hónapra.
  • Az egyik legfontosabb dolog ugyanis, amit kaptunk, az két új poszter, mégpedig a Győzelmi Körút poszterek, amelyeket épp egy hónapja adott ki a Lionsgate minden előzmény nélkül. Nem tudom, a hófordulós dátum mennyire volt tudatos választás, mindenesetre én nem várok mára semmit, aztán majd örülünk, ha mégis lesz.
  • A másik, ami egy teljes héten át tartott minket lázban, az a Futótűz karakterposzter-sorozata volt, amelyeket egyesével adagolva osztott meg velünk a film gyártója, igencsak szórakoztató, játékos formában. Ezért mindenképp jó pont nekik!! :) Én nem feledkeznék meg ezen sorozat paródia-verziójáról sem, már csak azért sem, mert tényleg ötletes képek születtek ezek között is. :)) Amúgy ez a téma jól körül lett járva, mert a Capitol PN oldalára felkerültek a képekhez képfeliratok, illetve a film új jelmeztervezője is nyilatkozott a karakterposzteren látható ruhák kapcsán.
  • Legutóbb még úgy tudtuk, véget ért a Futótűz forgatása, ám kiderült, ez még sincs így. Először úgy tudtuk, 9 napnyi munka van még hátra Hawaii-on, aztán kiderült, hogy azon felül csak Hawaii-on még két hét és újabb kettő Los Angelesben. 
  • Amiről pedig még NINCS hírünk, de érzékelem én magam is, hogy egyre jobban várjátok, az az első előzetes. Én tartom magam ahhoz, hogy valóban nem kizárt, valóban kapjunk valamit az április 14-i MTV Movie Awards-on, de ez csak találgatás, ráadásul, ha kapnánk is, szerintem egy max. 1 perces anyagra érdemes számítani, az első komolyabb előzetest én csak júniusra tartanám reálisnak. Legyünk türelmesek, előbb-utóbb meg fog jelenni. :)

2 megjegyzés:

  1. Én még egy 1 perces anyagnak is örülnék. :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, én sokallom ezt a forgatást, nagyon el lett nyújtva, remélem marad elég idő az utómunkálatokra is :/
    Remélem a teaser meg tényleg jön áprilisban (próbálok türelmes lenni, de ennyi kép után már úúúgy néznék egy kis mozgóképes anyagot is :D ).

    VálaszTörlés