2013. március 6., szerda

A Kapitólium (extra) meglepetése: Katniss portréja

Ne kérdezzetek, én sem értem, de ilyenünk is van. Nem vagyok biztos benne, hogy az MSN Movie jól időzített. Vagy mégis, mert két ilyen szék volt a Lionsgate Instagramján, és az egyik a 74. Viadal győztesét hirdette... Akkor tegnap 3 karakterposzter jött ki, csak a a Katnissére való várakozást végigaludtuk :)

UPDATE: Na, bocsi a reggeli kavarásért (de úgy 6 és negyed 7 között nehezen esett le, miről van szó. :). Igazából a Capitol Instagram oldalon két ugyanilyen szék volt, és véletlenül pont a másikra kattintottam elsőre, amely a különc elektroműszerészt vetíti előre. A másik szék felé az volt írva, hogy az MSN Movies megmutatja majd a 74. Viadal ragyogó győztesét, és ez a kép valószínűleg valamikor hajnali 3-kor körül jelenhetett meg, vagyis nem soron kívül jött, hanem egyszerűen tegnap nem kettő, hanem három karakterposztert kaptunk. (Tegnap = USA idő szerint)

Valószínűleg ide, Katniss képe után illene a másik szék, amely ma este 7-re ígéri Beetee-t.
Már csak azt nem sikerült még kinyomoznom hol, de előbb-utóbb kiderül :)

Forrás: MSN Movies

18 megjegyzés:

  1. Hah, pont egy perccel később jöttem fel, mint hogy kiraktad. xD
    Egyébként elég durva...bár kb. így képzeltem el a ruhát(már ha ez az esküvői ruhája..de szerintem igen.). Azon a széken meg még valakinek biztos ott a helye... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Esküvői fotón nem a férfi ül, Te :)

      Törlés
    2. Szerintem a férfi ül. Legalábbis én mindig olyan esküvői fotókat (régieket) láttam, ahol a nő áll. Ezért jutott eszembe múltkor is az esküvői portré. :)
      Bár most így eszembe jutott, hogy láttam olyat is ahol a nő ül.... :D

      No de mind1 is. A lényeg, hogy nem tudom eldönteni, hogy tetszik e ez a ruha....viszont az tetszik, hogy rózsát adtak a közébe.

      Törlés
    3. Igen, én is olyanokat láttam, ahol a férfi ül. :) Gondolom, a ruha miatt, ezek a nagyszoknyás izék nem mutatnak annyira ülve.

      Kíváncsi vagyok, miért kaptuk meg ezt a képet ilyen korán, nekem úgy lett volna logikus, hogy a főszereplők a végén jönnek, mint a legnagyobb izgalom.

      Egyébként érdekes ez a szerelés, határozottan illik az extravagáns kapitóliumi divatba, ugyanakkor én kicsit egyszerűbbnek képzeltem Katniss menyasszonyi ruháját. :) Mindenesetre ha ez lenne rajta a filmben is, örömmel nézném, ahogy emésztik a lángok. És én is nagyon megörültem a rózsának a kezében. :)

      Törlés
    4. én is arra tippelek hogy lesz olyan is amin Peeta ül mellette :D

      Törlés
    5. Jó, legyen, meggyőztetek. Filóztam én is, hogy nyilván a ruha miatt inkább áll a nő, de nekem az olyan furcsa így, hogy a férfi üljön és a nő álljon. De mindegy. :)

      Törlés
  2. Remélem, hogy az lesz a következő képen akit gondolok... :-)

    VálaszTörlés
  3. A férfi szokott ülni, Ancsi.. :))

    VálaszTörlés
  4. nekem nagyon bejön a ruhája.:)) bár úgy emlékszem a könyvbe hosszú ujjakkal volt leírva, de így jobban tetszik.:)) Én is remélem hogy a vőlegény ül.:D

    VálaszTörlés
  5. https://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/644383_533264350059786_1438339708_n.jpg
    Eléggé bele kell nézni a dolgokba, hogy ilyen szülessen, mindenesetre érdekes lenne, ha az a gyöngycucc égve elrepülne aztán szertefoszlana.

    VálaszTörlés
  6. Én teljesen máshogy képzeltem el a ruhát.De ez nem jelenti azt, hogy amikor megláttam nem esett le az állam. Egyszerűen gyönyörű. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem meg brutálisan ronda. :D
      Az alja, a szoknyarész egyáltalán nem emberbarát.

      Egyet kell értenem Wild Worlddel, én is örömmel nézem majd, amikor elemésztik a lángok :) Sőt, itt még azt sem tudnám undokságnak felfogni, amikor Johanna megjegyzi, hogy "nem hiszem el, hogy Cinna ezt a ruhát adta Rád." De a madár tényleg megvan benne, és olyan sok képzelőerő se kell hozzá, tehát kreativitás rulez.

      Most már csak azt nem értem, hogy láthatjuk mi ezt most ilyen hamar? :O

      Törlés
    2. Jaj, de jó, akkor nem csak nekem nem jön be a ruha :D A rózsa viszont klassz :)

      Törlés
    3. Igazad van Ancsi, amúgy nekem konkrétan ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a ruhát, hogy Cinna ezt biztos nem kényszerítené rá Katnissre. :D Én nem tartom kizártnak, hogy a filmben egy másik esküvői ruhában láthatjuk majd. (Ha már fehér öltözékek, nekem pl. a győzelmi körutas poszteron viselt cucc nagyon tetszik, jó, az túl egyszerű menyasszonyi ruhának, de az még olyan darab, hogy fel is venném. :) )

      Törlés
    4. Mondjuk a könyvben valóban selyemruha van, ez meg távol is áll attól. Meg csupa gyöngyöt is ír. Meg gyanús is, hogy ilyen hamar láthassuk. Remélem, hogy lesz ennél jobb.

      Törlés
  7. Nekem is nagyon gyanús itt valami :) úgy érzem ez valami figyelemelterelés...nem hiszem, hogy ennyire unalmasan, 'kreatívatlanul'(borzasztóan hangzik)csinálnák a dolgokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez sem nem unalmas, sem nem "kreatívtalan", de a figyelemeltereléssel egyetértek. De azt meg nem bánom :)

      Azért az Éhezők Viadala alkalmával is meglepődtünk itt-ott a filmen. :) Az volt a kedvencem, hogy a kinti rajongók Katniss hálóingében vélték felfedezni a gyertyaláng-ruhát :D Annak én is bedőltem, bár nekem furcsa volt, de azt meg tudjuk, mennyire nem értek a ruhákhoz :)

      Törlés
    2. Igen, így most megnézve...de nem tudom kifejezni, mire is gondolok pontosan :D
      Kár, hogy később kapcsolódtam be, olyan jó lenne, ha lenne összehasonlítási alapom :)

      Törlés