2013. március 7., csütörtök

Portré a Kapitóliumból: Peeta

Korlátozottak a lehetőségeim, úgyhogy most csak ennyi. Illetve annyi, hogy a következő portré este 10-kor érkezik, és még ma kikerül ide az oldalra is! Az illetőről azt tudjuk, hogy a 12. körzetben született és egyenesen a Peremről származik.  

Forrás: ET Online

24 megjegyzés:

  1. Akkor csak én érzem úgy, hogy hiányzik a melegség belőle? Pont Peeta lénye?
    Nem teljesen vagyok elégedett a sorozattal. Ugyanakkor meg örülök, hogy végre kapunk valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem csak te vagy így vele,legalábbis ahogy erre a képre ránéztem valahogy az volt a fejemben hogy nekem nem az igazi :(

      Törlés
    2. dettó. nekem ő itt már túl komor, túl hideg. inkább látom benne a 3. könyv Peetáját, mint ezét... vagy nem is tudom...

      Törlés
    3. Egyet kell, hogy értsek, elég kiherélt lett ez a kép. :/ Remélem, legalább Finnick mosolyogni fog, ha szegény Samet is csak beültették fapofával a kamerába nézni, akkor morcos leszek.

      Törlés
    4. Egyetértek :/
      Szerintem eddig Haymitch portréját találták el a legjobban.

      Törlés
  2. biztos hogy gale az :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, nagyon remélem :)
      Először azon filóztam, Prim lesz vagy az anyukája (mert most nincs személyes névmás), aztán leesett. Jaaaj, nagyon várom. És örülök, hogy már 10-kor mutatják :)))
      Igazából nem is számítottam rá, mert neki sincs köze a Kapitóliumhoz. Bár lehet, már az egész sorozatnak sincs, max annyi, hogy a Capitol Couture-on indult el.

      Törlés
  3. Jujj, de jó! Csak meglátszik rajta az a 170 centi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, engem meg az zavar legkevésbé :)

      Törlés
    2. Minden alacsony ember ösztönszerű felháborodásával tiltakozom az ellen, hogy folyton emiatt bántsuk szegény Josht. XD Nem tehet róla, hogy nem éppen magas. Egyébként így ülve, meg Jennifer, mint előnytelen összehasonlítási alap nélkül annyira nem feltűnő szerintem. :)

      Törlés
  4. Én Peeta-tól valamiért kedves mosolyra vártam, nem ilyen komoly (kicsit kéjenc) arckifejezésre. Nem tetszik. A cipője sem. xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, a cipő valóban inkább békeőrös, mintsem esküvői :/

      Törlés
    2. Nekem olyan hótaposó-jellegű. :D

      Törlés
  5. Nekem tetszik. (kivéve azt a rém ronda cipőt) Kicsit olyan kiábrándult, „csesszétek meg, hogy nem hagytok békén” szemei vannak, de még nem a reményvesztett, megtört 3. kötetes.
    Amúgy az ilyen portrékra nagyon nem jellemző a mosolygó alany (mármint a festményekre gondolok), úgyhogy tuti Finnick is komoran fog ülni. :S
    Alig várom ma este Galet! Bár én is azt hittem, hogy ő nem fog jönni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, igaz hogy az ilyen képeken nem szoktak mosolyogni, de valahogy olyan maszkszerű az arca... bár a szemében én is ilyesmit véltem látni, akkor megnyugodtam, hogy nem csak én képzelek bele többet. :)

      Törlés
  6. Eddig tetszenek a képek, mondjuk a Peeta "hótaposója" nem jön be, de hát na, lehet csőtörés volt a Kapitóliumba, mikor készült a kép :D
    kiváncsi vagyok Finnick mikor jön, utolsónak? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én arra tippelnék. Elvégre őt várjuk a legizgatottabban az új szereplők közül. :)

      Törlés
  7. Nekem tetszik a kép, bár tényleg kicsit jobban hasonlít nekem a 3.könyvben leírt Peetá- ra és nem tudom miért én azt hittem, hogy Katniss- szel lesz egy képen. Na mindegy! :-)

    VálaszTörlés
  8. De akkor ki lesz Katniss mellett? Prim, talán Snow?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Senki. Ő nyilván azért áll, mert így érvényesül a ruhája.

      Törlés
  9. egy everdeen apukát nem kapunk? minel tovább halad a sorozat annál több a visszaemlékezés vele szal castingolhatnának egyet.
    meg remélem láthatunk majd animált fecsegő poszátákat :D

    VálaszTörlés