2013. március 23., szombat

Liam Hemsworth interjú részletek

A múltkori Liam Hemsworth Bench interjú alkalmával utaltam rá, hogy jöttek még ki más interjúk is, ezekből szemezgetek most. Bár Éhezők Viadala-vonatkozás most nem lesz, a Liam rajongók egészen biztosan nagy örömmel fogadják a további Liam-infókat is :)



- Van fogalmad róla, hány rajongód van a Fülöp-szigeteken? - kérdeztem Liam Hemsworth-t múlt pénteken, néhány perccel a Bench-sajtótájékoztatója előtt.
- Fogalmam sincs. Sokan vannak? - kérdezte nevetve.
- Ó, meg fogsz lepődni.
Odakinn a tinilányok már megszállták a Manila Peninsula hallját abban a reményben, hátha láthatják az Éhezők Viadala sztárját. Liamnek tehát nem kellett sokat várnia, hogy megtudja, mekkora rajongótábora van a Fülöp-szigeteken. Liam visítás és sikítozás közepette sétált be a terembe, kék Bench pólójában, amelyen a "Gondolj a a Földre!" szöveg volt olvasható, Bench farmerjében, csuklóján ezüst karperecével.




A Bench egy promóciós körútja kapcsán érkezett Manilába, amelyre tavaly szerződtették le. A Bench vezérigazgatója, Ben Chan így indokolta Liam szerződtetését:
- Hogy miért pont Liam? Hiszünk a tehetségében. Ő nem egy feltörekvő sztár, ő már befutott. Nagyon sok munkában vesz részt. Mi pedig nagyon boldogok vagyunk, hogy elfogadta ezt a felkérést.

Liam, akit bátyjai inspiráltak, 16 évesen határozta el, hogy színész lesz, színjátszó leckéket vett, majd karrierje azzal kezdődött, hogy vendégszerepeket vállalt az Ausztrál TV műsoraiban, mielőtt Hollywoodba költözött volna, hogy olyan filmekben szerepeljen, mint az Utolsó dal, a Feláldozhatók 2., vagy a nagy sikerű Éhezők Viadala, amely tavaly került a mozikba. 
Az idei év pedig még nagyobb sikereket tartogat Liam számára. Idén jelenik meg ugyanis az Éhezők Viadala folytatása, a Futótűz, és két másik filmje is, az Empire State, amelyben Dwayne Johnsonnal játszik, és a Paranoia, amelyben Gary Oldman és Harrison Ford társaságában látható.
- Szeretek filmet készíteni, szeretem, hogy ilyen szenvedélyes emberekkel dolgozhatok együtt, és ilyen sokféle előadóval. Valahogy az egész folyamat vonz. Nagyon, nagyon szerencsés vagyok, hogy ott lehet, ahol vagyok. - mondta. 

A Lifestyle magazin egy exkluzív interjújában így fogalmaz:
- Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Most érkeztem, és még nem láttam sok mindent, de hallottam, hogy errefelé gyönyörűek a partok. El fogok tölteni itt pár napot, és megnézek néhány tengerpartot és ellátogatok a hegyekbe is. Hallottam, hogy a hegyek is csodálatosak. Megpróbálok olyan sok mindent megnézni itt, amit csak tudok
Míg Liam ideje nagy részét az ország feltérképezésével kívánja tölteni, a pénteki napja a rajongóké.
- Alig várom, hogy találkozhassak velük. - mondta.


[Az interjú következő része arról szól, amit múltkor már részletesebben olvashattunk: hogy ő egy olyan srác, aki strandpapucsban és farmerben nőtt fel, épp ezért tud azonosulni a Bench hétköznapi hangulatú kollekciójával. Ismét szóba kerül a divattanácsadója, aki segít neki felöltözni azokra a rendezvényekre, amelyeken gyakorta megjelenik. Ezzel kapcsolatban annyit árul még el, hogy az a ruhadarab, amit soha nem venne fel, "valószínűleg egy rózsaszín öltöny".]

Az, hogy Liamnek a testvérei is ebben a szakmában dolgoznak, áldás Liam számára. Luke nevű bátyja ausztráliában dolgozik, Chris-t pedig az akcióhősös filmek rajongói többek között Thor-ként ismerhetik. 
- Legkisebb testvérként mindig feltehettem nekik a kérdéseimet. Sokaknak azért nehezebb bekerülni ebbe a szakmába, mert nincs senki, aki megtanítaná nekik, hogy mi is ez az egész, hogyan is zajlanak bizonyos dolgok, így aztán én szerencsés vagyok, hogy a bátyáim ott voltak nekem.

Ugyanakkor a versenyszellem is dúl köztük. Amikor ugyanis egy másik újságíró megkérdezte, hogy Liam melyik szuperhős bőrébe bújna, Liam viccelődve megkérdezte: "Melyik tudná legyőzni Thort?"
Forrás: Inquirer LifeStyle

Liam-mel a Philippine Star is készített egy interjút, ezt az ugrás után olvashatják, akiknek még nem volt elég :)



Úgy tudom, ez az első alkalom, hogy Fülöp-szigeteki terméket reklámozol. Milyen érzés?
Nagyszerű. Az a helyzet, hogy nem tudok túl sokat a divatról, én magam nagyon egyszerűen öltözködöm. De úgy vélem, ha az ember jól érzi magát valamiben, az az ő stílusa. A Bench, tudod, kényelmes és egyszerű, mégis van valami kreatív hangulata.

Melyik Bench terméket kedveled a legjobban?
Szeretem az egyszerű dolgokat. Tetszik az, ami rajtam van - egy egyszerű póló, nagyon kényelmes.

Bátyáidnak, Luke-nak és Chrisnek hasonló az ízlése, ami a divatot illeti?
Nem, nem igazán. Luke, aki hármunk közül a legidősebb, szereti a vicces, nyomott pólókat. Chris pedig? Attól függ. Ő ilyen laza típus. Néha egy kicsit őrült is, ami a divatot illeti, hehehe.

Mivel van tele a Te ruhásszekrényed?
Leginkább hétköznapi cuccokkal - pólóval és farmerrel. Kényelmes ruhákkal.

Melyik színt kedveled a legjobban, ha mondjuk ingekről van szó?
A sötétebb árnyalatokat kedvelem. Leginkább a zöldet.

A Benchnek széles a kollekciója, ami a férfi ruházatot illeti. Miben szeretsz aludni a legjobban?
Általában boxerben alszok, hehe. Szeretem a kényelmet, szóval olyan rövid cuccot keresek, amilyet csak tudok.

Hozzászoktál már a hollywoodi élethez az "aranyketrec"ben?
Van, amikor nagyszerű ott élni, máskor meg olyan bezártság-érzésem van, és szeretnék kitörni, tudod, amikor az ember csak maga lehet, és jól érzi magát, anélkül, hogy túl sok, hmmm... válság venné körül. De legtöbbször szeretek ott élni, mert rengeteg tehetséges ember él ott, és ott van meg a lehetőségem, hogy néhány kiemelkedően tehetséges rendezővel és színésszel ismerkedhessek meg. Ők olyan emberek, akik olyan különösen szenvedélyesen szeretnek filmet készíteni, mint én is. Szóval, ha ezt veszem figyelembe, akkor szeretek Hollywoodban élni. Ugyanakkor én egy olyan kis helyen nőttem fel Melbourne-ben, amelynek lakossága alig 7000 fő volt. Szóval én ehhez szoktam hozzá, és szeretek ide visszatérni, amikor nem egy nagy városban vagyok.

Milyen gyakran jársz haza Melbourne-be, hogy kikapcsolódj és lazíts egy kicsit?
(Felsóhajt) Épp most jövök Ausztráliából, ahol 10 napot töltöttem, de nem voltam már otthon közel két éve, ez a leghosszabb idő, amit valaha is távol töltöttem otthonomtól. Tudod, szeretnék gyakrabban hazautazni, mint az elmúlt két évben, amikor egyik filmtől mentem a másikig, de egyszerűen nem volt rá időm.
Forrás: PhilStar Entertainment

2 megjegyzés:

  1. Kár, hogy Luke nevű bátyja csak Ausztráliában dolgozik :/
    Wow, nem is tudtam, hogy Melbourne-ben nőttek fel :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy értelmezem, hogy ez Melbourne egy része (elővárosa??) lehet, mert 7000 fős falucskát említ...
      ÉS azért én így is hálás vagyok a sorsnak, hogy legalább 2 Hemsworth-ünk van :D

      Törlés