2013. március 28., csütörtök

Innen-onnan, 50.

50. innen-onnan rovatom semmivel nem lesz jubileumibb, mint a többi, de azért fogadjátok szeretettel :)

Mint azt már chatben írtam, most már fogalmam sincs, kivel forgatják Los Angelesben a Futótűz hátralévő képkockáit, mivel Jennifer Lawrence elkezdte forgatni David Russellel készülő új filmjét, aminek végre van normális címe is, mégpedig az, hogy Abscam. A forgatásról néhány kép is megjelent:

Még sok másik a RealOrNotRealNews-on

Liam Hemsworthnek a Love and Honor című filmjének jelent meg két új posztere, amelyeken szép nagy méretben tekinthetjük meg kedvencünket:

Forrás: Hunger-games.net

A folytatásban Josh Hutcherson, Woody Harrelson, egy-két Percy Jackson jelenetfotó Stanley Tuccival és Leven Rambinnal, illetve Amandla Stenberg is hírt ad magáról. :)



Josh Hutcherson Jenniferhez hasonlóan szintén forgat, ő Panamán, mégpedig a Lost Paradise című filmet, amely során egy rajongói fotó készült róla. A filmről itt volt szó korábban.


Közben elkezdődött animációs filmjének, A zöld urainak a promója, ennek kapcsán tweetelt maga Josh egy karakterposztert a Nod nevű fickóról, akinek ő kölcsönzi a hangját. Mivel - nyilván - itthon szinkronosan megy majd a film május 23-tól, mi épp Josh hangjának élményéről maradunk le, de azért íme a poszter:

Forrás: Josh Twitter

Új poszterrel jelentkezett Woody Harrelson új filmje, a Now You See Me. Elviekben júniusban mi is láthatjuk majd a filmet, amit nagyon remélek, mert engem nagyon érdekel. Íme a film szinopszisa és a zsírúj poszter :) 


A karizmatikus Atlas (Jesse Eisenberg) által vezetett Négy Lovas, egy rendkívüli bűvészcsoport olyan mágikus showműsorokat mutat be, amelyek során a nézők legnagyobb megdöbbenésére kirabolnak egy másik kontinensen lévő bankot, majd az így megszerzett milliókat a nézők bankszámláira utalják.
Az FBI különleges ügynöke, Dylan (Mark Ruffalo) eltökélt szándéka, hogy elérje, hogy a mágusok megfizessenek tetteikért, és megállítsa őket, mielőtt egy még vakmerőbb rablásba bocsátkoznának. Ő azonban kénytelen együttműködni az Interpol nyomozójával, Almával (Melanie Laurent), aki viszont rögtön gyanús lesz neki. Végső kétségbeesésében Thaddeushoz (Morgan Freeman) fordul, aki híres arról, hogy nagy mágiák titkát leplezi le, és aki azt állítja, hogy a bankrablást álcázás és videotrükkök alkalmazásával hajtották végre. Alma és Dylan egy dologban egyetértenek: a csapatnak van egy beépített embere, akinek munkája kulcsfontosságú a rablás sikere érdekében. De vajon ki lehet az? Thaddeus? Esetleg Alma? Vagy tényleg varázslatról van szó?
Ahogy a nyomás egyre nő, és a világ a Lovasok végső nagy bűvésztrükkjére vár, Dylan és Alma versenyt futnak az idővel, hogy megtalálják a választ. Hamarosan fájdalmasan nyilvánvalóvá válik azonban, hogy az illető, aki segíti a mágusok munkáját mindig egy lépéssel a nyomozók előtt jár. Forrás: Collider

A filmből egyébiránt új stillek is jelentek meg, ezek közül az egyiken Harrelson is látható. Klassz filmnek ígérkezik, remélem, tényleg láthatjuk:

Forrás: Collider

Leven Rambinról és Stanley Tucciról a Percy Jackson és a szörnyek tengere című filmből jelentek meg jelenetfotók. Ne feledjétek, hogy akit a film jobban érdekel, ITT még többet megtalál róla.


Forrás: CinemaBlend

Amandla Stenberg is forgat egy romantikus vígjátékot, amelyben Craig Robinsonnal szerepel. A forgatáson készült közös fotót maga Amandla osztotta meg velünk:

2 megjegyzés:

  1. A Now you see me-nek éppen ma láttam a moziban a bemutatóját. Nagyon megfogott, várom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, akkor ezek szerint komolyan tervben van :) Ez jó hír, mert én még a Port-on nem látom, ezt a júniust sem tudom már hol olvastam :)

      Törlés