2013. március 12., kedd

Forgatási kishírek

Na, Russ Bowen biztos erre járt ;), amikor tegnap a Kiválasztottat és a Futótűz forgatásának végét emlegettem, mert legfrissebb tweet-jeiben ezekről ír. Röviden, tömören és velősen:
  • A Futótűzet még két hétig forgatják Hawaii-on, aztán még két hétig Los Angelesben. Költségvetésen felül.
  • A Kiválasztott forgatása júliusban kezdődik. Az hogy hol, még nem végleges.
Természetesen ezek a hírek nem hivatalosak a szó legszorosabb értelmében, de Russ Bowen [észak-karolinai újságíró] benne lehet a sűrűjében, általában reálisak az infói, legfeljebb azért változnak olykor, mert ezt-azt túl korán kiad.

7 megjegyzés:

  1. Szia!Nagyon tetszik az oldal.Találtam pár új képet a Futótűz forgatásáról :) Ha gondolod átküldöm e-mailben és kint lehetne az oldalon :D
    Madie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az, ami az általam látogatott 10-12 külföldi oldal egyikén sincs kinn, az vagy nem új, vagy annyira paparazzi, hogy ők sem hajlandóak kitenni.
      Így aztán itt sem lesz kinn. Köszi :)

      Törlés
  2. Ancsi, azt az oldalt lévő kis szöveget kitehetnéd valahová, pl. a fejléc közepére. xD
    Jó, mondjuk a szándék a lényeg.

    VálaszTörlés
  3. ha júliusban kezdik a kiválasztott 1-et akkor tavaszra elkészülhetnek nem? olyan tavasz vége/közepe vagy nyár eleje.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem igen. Figyelembe véve, hogy azért közben zajlik majd a Futótűz promója is ősszel, ami miatt nyilván félbe kell szakítani.

      Nekem inkább az kérdés, hogy ha már zajlanak az előkészületek július előtt a Kiválasztottra, akkortól pedig a forgatás, akkor mikor készül el F. L. a Futótűz utómunkálataival?
      Azért ez így mindenképp vad időbeosztás...

      Törlés
    2. Mondjuk ez talán nem kíván majd annyi előkészületet, mint a Futótűz, mert pl kevesebb külső helyszín lesz, inkább stúdió, de akkor is nagyon szoros. Bár majd kiderül mi igaz a hírből...

      Törlés