2013. március 26., kedd

Éhezők Viadala pasik a TooFab listáján

A Too Fab magazin létrehozott egy listát, amelyen a könyvadaptációkban szereplő legjobb fickókat gyűjtötték össze. Természetesen a listáról nem hiányozhatnak az Éhezők Viadala fiai: Josh Hutcherson (Peeta), Liam Hemsworth (Gale) és Sam Claflin (Finnick) sem, akik az 5-6-7. helyen(?) vannak felsorolva.


Forrás és teljes lista ITT
Mivel a listán előbb szerepelnek az Alkonyatban szereplő srácok, mindenkit - ismét - megkérek, hogy tartózkodjon az Alkonyatra vagy bármely másik franchise-ra vonatkozó negatív véleményének kifejtésétől. Különösen, hogy személy szerint abban sem vagyok biztos, hogy a képek sorrendje valóban _sorrend_ a szó legszorosabb értelmében, vagy csak összegyűjtötték a legjobbnak tartott 15 fiatal hollywoodi színészt, akik könyvadaptációkban szerepeltek, és megszámozták a képeket. Én részemről örülök, hogy ez a három srác rajta van a listán. :)

5 megjegyzés:

  1. Én örülök azért,hogy ők is ott vannak. :)
    De azért az első hely se rossz helyre került ;) :P

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, mennyire reprezentatív ez a lista, elvégre olyan filmekből is vannak benne szereplők, amiket még be sem mutattak... mondjuk Sam Claflin is ide tartozik igazából. :D De mindegy, azért örülök, hogy "a mi fiaink" bekerültek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most miért WW, bármelyik ilyen magazinos lista is lehet reprezentatív? Ezek olyan rohadtul szubjektív, és sokszor randomszerű listák, hogy na. Meg sokszor annyira nincs is jelentősége. Ezért is nem szeretem őket hozni, de most jó volt látni a három srácot együtt. :)

      Törlés
  3. Nem éhezők viadala, de: szerencsétlen Nicholas Hoult-ról rosszabb képet keresve sem találhattak volna :)

    VálaszTörlés
  4. LOL, a 15 pasiból 12-őt imádok (vagy fogok, mert vannak filmek, amiket még be sem mutattak, de már kedvelem őket valamilyen szinten) :D

    VálaszTörlés