2013. március 28., csütörtök

Dupla filmajánló: Tökéletes hang - Óriásölő

Most, hogy Rátok tört a második számú téli ;) szünet, végre van lehetőség kicsit pihenni, szusszanni, és akár moziba menni. Azok számára, aki szívesen néznek olyan filmet, amiben Éhezők Viadala szereplők is láthatóak, ma - kivételesen - két ajánlatom is van. Ráadásul az egyik csajosabb, a másik pasisabb.

Tökéletes hang

Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő. Forrás: Port.hu

Előzetes:



A filmet szinkronosan láthatjuk a mozikban az UIP-Duna film forgalmazásában, és szerepel benne - és producerként is feltűnik - Elizabeth Banks, ráadásul az a Wilson Rebel is, akiről nemrégiben hallottuk, hogy - valószínűleg (?) - láthatjuk majd a Kiválasztottban.

Az óriásölő

Egyszer régen óriásuk uralták a Földet, ám lejárt az idejük, eltűntek, és elfelejtették őket. Ám a nagy Arthur király korában egy erős és ravasz parasztlegény (Nicholas Hoult) véletlenül megnyitja azt a kaput, amely mögé az óriások népét elzárták. Ők persze azonnal elözönlik az emberek földjét, és be akarják pótolni a sok száz évnyi mulasztást: pusztítás és rombolás szegélyezi óriási lépteik nyomát.
Jack nem habozhat: olyan háborúba kell indulnia, amihez hasonlót sem látott az emberiség. A királyáért (Ian McShane), a népért és egy bátor hercegnő (Eleanor Tomlinson) szerelméért ölt kardot, hogy néhány bátor katona (Ewan McGregor) oldalán összemérje erejét azokkal a különös lényekkel, akikről addig azt hitte, csak a legendákban léteznek, hogy végül maga is legendává váljon. Forrás: Port.hu


A filmben - amelyet az InterCom forgalmaz - Stanley Tucci látható, ráadásul negatív szerepben. Ezzel kapcsolatban hoztam korábban egy vicces hangulatú interjút, amelyben Stanley beszél a szerepről, ezt itt nézhetitek meg újra. :) Amúgy ez a film is szinkronos, de arra nem mernék megesküdni, hogy ugyanaz a szinkronja, mint az előzetesnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése