2013. március 8., péntek

Az utolsó portré a Kapitóliumból: Snow elnök

Úgy tűnik, tudatos lehetett a koncepció, hogy a Kapitóliumiak balra néznek, a Kiválasztottak (+Gale) pedig a kamerába. Haymitch képez egyedül átmenetet.

A Yahoo Movies így fogalmaz Instagram oldalán:
Most pedig bemutatjuk az utolsó, és nyilvánvalóan legfontosabb Futótűz portrét, szóval, igen, tényleg utolsó.

Így aztán, hogy az összes kép kijött, lehet véleményezni, kinek melyik poszter jön be a legjobban. Én maradok Haymitchnél. Ja, és hiányolom Plutarchot :O


Forrás: Yahoo Movies

16 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nincs több visszaszámlálás kirakva.
      Persze nem kizárt, hogy jövő héten folytatják, de én nem hinném.

      Törlés
  2. Hát igen, akinek jól áll a giccs...

    VálaszTörlés
  3. Nem rossz, olyan tipikus Snow.
    Nekem a legjobban Effie-é és Caser-é tetszik.

    VálaszTörlés
  4. jajj, pedig úgy vártam Plutarchot. Furcsállom, h nem kapunk róla képet. :S Snow... hát ő meg önmagát adja. :D

    VálaszTörlés
  5. Csak szerintem olyan, mintha egy viaszbábú lenne? Tisztára hulla arca van...

    VálaszTörlés
  6. Elég semleges, de a kép stílusa neki áll a legjobban. Viszont én nagyon hiányolok többeket is...

    VálaszTörlés
  7. 11-et kaptunk, legutóbb 8 volt. Szerintem korrekt.

    VálaszTörlés
  8. Tényleg korrekt, hogy 11 darab van, csak hát azért én még örültem volna, ha valakit Haymitchon kívül eltalálnak. De, azért Gale portréja is jó volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, én is elnézegettem volna hetekig. Jöhetett volna még nyugodtan Prim portréja, az anyukáé, szívesen megnéztem volna a hiányzó Kiválasztottakat: Gloss, Cashmere, Enobaria, Brutus, Chaff, Seeder, de talán Plutarch hiánya a legfurcsább számomra.

      És igen, azzal egyetértek, hogy a sorozat gáz. Igyekszek nem levonni messzemenő következtetéseket a filmre vonatkozóan, vagy marha nagy csalódás lesz. Azért az bíztat, hogy az Alkonyat karakterposzterek se voltak mindig jók (sőt, volt, amikor ott is szörnyülködtünk), a filmekkel viszont én ki voltam békülve.
      Mondjuk nem szabad túl sokat várni, az a titka.

      Törlés
    2. Ahogy így felsoroltad a hiányzó kiválasztottakat, eszembe jutott még valaki, akit tényleg teljes joggal nevezhetünk hiányzónak, mert (szerintem legalábbis..) fontos szerepe volt a könyvben: Wiress. (Vagy netán lemaradtam róla?)

      Törlés
  9. Nagyon csini. :D Mondom én, hogy ez az egész sorozat neki lett kitalálva.

    Egyébként szerintem is Haymitch volt a legjobb.

    VálaszTörlés
  10. Fú, amint látom egyedül leszek a véleményemmel, hogy szerintem nagyon jók voltak ezek a képek... :) Néhány ruha gáz, néhány smink gáz szerintem is, de nem hiszem, hogy ezek miatt már rettegni kéne, hogy esetleg nem lesz jó a film... Szerintem nagyon jó, hogy érzékeltetik, hogy itt bizony a Kapitólium és Snow kezében van mindenki, hogy megmutatják, hogy milyen karakteridegen tud lenni, ha valakit/valakiket belekényszerít a hatalom egy szerepkörbe - márpedig a kiválasztottaknál ugye épp erről van szó :)
    A részletek jók, Johanna karkötője szerintem zseniális, a fehér rózsa fogdosása zseniális, a ruhák meg elrugaszkodottabbak, mint az előző filmben, ez tény.
    Ja és nagynagy pirospont, hogy mindenki ül, csak Katniss áll (mint az előző évben az, hogy mindenki balra, ő jobbra nézett)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem teljesen, mert szerintem is jók voltak (még ha nem is nagyon...és nem is mindegyik). :)

      Törlés
  11. Nem jön be ez sem :(
    A sorozatból csak két kép fogott meg igazán, Haymitch és Gale. A többiek... A tavalyi fényévekkel jobb volt, szerintem maradhattak volna, annál a koncepciónál is, csak "futótűzesebb" lehetett volna (a könyv borítójára hasonlító háttér vagy ilyesmi).
    Ezzel szemben a korábban kiadott stillek eléggé bejöttek, remélem kapunk majd a (közel)jövőben pár igazán jó still-t is ;)

    VálaszTörlés
  12. Valahogy inkább kosztümös filmbe illenének ezek. Olyan egybeolvadós a háttérrel. A tavalyi maradhatott volna szerintem is, talán annyi, hogy szemből.

    VálaszTörlés