2013. február 21., csütörtök

Stanley Tucci a Good Morning Americában

Újabb videóinterjú, pedig higgyétek el, hogy nem kattantam rá a témára, ennek bizonyítékául ezt most le sem fordítom :). De erre is van mentségem: van benne egy Éhezők Viadala paródia bejátszás, amiért érdemes megnézni a videót :)

A lényeg, hogy Stanley Tucci az Óriásölőt promózta a Good Morning Americában. Végig jó a bejátszás hangulata, az eleje különösen vicces, amikor a műsorvezető közli, hogy milyen izgalmas hét ez, Stanley Tucci, mint Oscar-jelölt számára, hiszen hét végén Oscar-díjátadó gála, mire Tucci közli, hogy igen, nagyon izgalmas, de nem számára, mert őt idén nem jelölték, de mindegy, azért jól esik neki, hogy Oscar-jelöltként gondolnak rá :D
Azért, hogy a műsorvezető ne jöjjön teljesen cikisen a helyzetből, rákérdez, milyen érzés szokott ez lenni, mire Tucci elárulja, hogy igazából Hollywoodban soha nem ér véget a díjátadó szezon, és hogy nagyon fárasztó, mégis izgalmas időszak ez a jelöltek számára.

Persze Tuccit az Óriásölő kapcsán hívták be, így megtudhatjuk, hogy a filmben a rosszfiút játszik, és láthatunk is egy részletet a filmből. Tucci azt mondja, élvezte a forgatást, volt parókája, műfogai, ezek neki mindig jó bulit jelentenek. 

Itt kerül képbe az Éhezők Viadala, mert a műsorvezető csaj elmondja, hogy nem csak az Óriásölőben, hanem másik két nagy jelenségben az Éhezők Viadala következő verziójában és Percy Jackson sorozatban is láthatjuk. Igen-igen, helyesel Tucci, mostanában már csak nagy filmekben látható :)

És itt jön egy bejátszás, amely megnyitóünnepséget parodizálja, ahol Jimmy Kimmel alakítja Caesar Flickerman szerepét. Nem is csak a bejátszás vicces önmagában, hanem Stanley reakciója :D
Stanley nagyon el van ragadtatva, azt mondja, csodálatos a részlet, és kér egy másolatot belőle :D

Aztán visszatérnek az Óriásölőre, amivel kapcsolatban azt kérdezik még Tuccitól, milyen érzés rosszfiút alakítani: Tucci nagyon szokta élvezni, ha jól meg van írva a szerep, ráadásul itteni karakterének nagyon jó a humorérzéke, ezért különösen kedveli. 

Akinek még nem ment el a kedve, a videót is megnézheti:


1 megjegyzés: