2013. február 1., péntek

Sam Claflin a Best Of British Talent Party-n

Egy sereg TV-s, filmes és zenei előadóhoz csatlakozott Sam Claflin a héten a Best Of British Talent Party-n, ahol menyasszonya társaságban jelent meg. Az InStyle magazin arról beszélgetett vele, milyen volt visszatérnie az a való életbe az Éhezők Viadala álomvilágából, és a díjat-díjra halmozó Jennifer Lawrence is szóba került.

Sam és menyasszonya, Laura Haddock

Sam az új fiút, Finnick Odair karakterét alakítja az Éhezők Viadala legújabb részében a Futótűzben, és egyértelműen kiderül, hogy mély barátság fűzi Jenniferhez a forgatás óta:
- Csodálatos volt, imádom az ugratásit. Bármennyi időt el tudnék vele tölteni, és nyilvánvaló, hogy mindent zseniálisan csinál.

Mindezek ellenére Sam azzal viccelődött, hogy Jennifer sikersorozata után lehet, hogy átgondolja kapcsolatukat:
- Eljutottam arra a pontra, hogy minden nap sms-ezgettem neki, hogy "Gratulálok. Már megint gartulálok valamihez. Gratulálok a jelölésedhez, gratulálok a díjadhoz!", szóval azt hiszem, mostanra már unja a fejemet.

A hamarosan bemutatásra kerülő filmmel kapcsolatban pedig elárulta:
- Nagyon izgatott vagyok, ugyanakkor ideges is, hogy őszinte legyek. Nagyon keményen dolgoztunk, de nagyon jó buli volt.

Úgy tűnik, a kemény munka nem csupán Sam forgatási élményeire vonatkozik - diétája is kemény küzdelmet jelentett számára: 
- Az emberek azt hiszik, túlzok, amikor azt mondom, hogy három-négy hónapon át szó szerint naponta kétszer csak csirkét és spárgát ehettem. 

Tekintve azonban, hogy a film forgatása már majdnem a végéhez ért, Sam azt mondja, több, mint kész arra, hogy végre jól belakmározzon és visszatérjen saját élete valóságába:
- Nemrégiben vettem egy házat, úgy egy évvel ezelőtt, de még van dolgom vele, hogy saját magamhoz alakítsam. Úgyhogy szeretnék eltölteni egy kis időt a menyasszonyommal is, és visszatérni a valóságba. Élni az álmaimat!

1 megjegyzés:

  1. Tagadhatatlanul brit...már most úgy visszasápadt, mintha az elmúlt 26 évében nem érte volna a nap :) de úgy nézem a Finnick-es hajszínt megtartotta :)

    VálaszTörlés