2013. február 27., szerda

Még mindig Jennifer

Bár nagyon szívesen hoznék valami mást is már, mégis ez van, még nem csengett le teljesen Jennifer Lawrence Oscar-sikere, ráadásul ez a Mirror interjú szerintem elég izgalmas, szerintem szeretni fogjátok :) Főleg mert már megint jól kisejlik belőle, miért is kedveljük Jennifert annyira. Az interjú még a díjátadó előtt készült.

Megszoktad már, hogy híres mozisztár vagy?
(Nevet) Nem. Még mindig végigmehetek a legtöbb városban anélkül, hogy felismernének, és még mindig beülhetek egymagam egy kávézóba és viselkedhetek hétköznapian.

Akkor nem áll fenn a veszélye annak, hogy dívává válsz?
Soha. Talán ha orvos lennék, aki emberéleteket ment, akkor lehet, hogy kicsit arrogánsabb vagy tartózkodóbb lennék. Azonban nem hiszem, hogy a színészet feljogosít arra, hogy öntelt legyek, vagy úgy tegyek, mintha különböznék másoktól, akiknek szintén van kreatív oldaluk, és akiknek olyan munkájuk van, amit nagy figyelem övez.

Élvezed a sztárság velejáróit?
Szeretem az anyagi biztonságot, mert tudom, sokan milyen kemény küzdelmet folytatnak a megélhetésért. Hálás vagyok, hogy nem kell aggódnom a pénz miatt, és hogy nagyon szabadon élhetek, azt tehetem, amit szeretek, és még jól meg is fizetik. Megmondtam a barátaimnak, hogy vágjanak pofán, ha nagyon eltelnék önmagamtól.

Van egy nagyon szexi táncjeleneted Bradley Cooperrel [a Napos oldalban] - milyen táncos ő?
Nagyon jó. Olyan jól mozog. Sajnáltam, mert ő olyan jó táncos, én meg nem vagyok az. Naponta két órát próbáltunk, neki meg sem kellett erőltetnie magát, míg nekem plusz próbákat kellett beiktatni, hogy a mozgásom minél kevésbé hasonlítson egy selejtes robotéra.


Adott Bradley bármilyen tanácsot?
Igen. Ő mondta azt, hogy ne vásároljak a Whole Foods-ban, én meg kipróbáltam és tök igaza volt. Mindegyik Whole Foods tele van lesifotósokkal. De jó, mert vannak olyan barátaim, akik elintézik nekem a bevásárlást. (nevet)

Edzel [valamit]?
Jógázom, és végzek némi kardio edzést, úgyhogy nem kell fogyókúráznom. Tudom, hogy manapság az a divat a színésznők körében, hogy nagyon soványnak tűnjenek, de szerintem nekem az nem áll jól, és különben is úgy érzem jól magam, ahogyan vagyok, és nem foglalkozok túl sokat a súlyommal. A fickók se szoktak panaszkodni amiatt, hogy nézek ki.

Hogy érzed, megváltoztál, mióta kiteljesedett a karriered?
Szerintem egyáltalán nem változtam sokat. Ugyanaz a lakásom van Los Angelesben, mint két évvel ezelőtt, és nagyon ritkán járok el szórakozni. Otthonülő típus vagyok, nem lelkesedek azért, hogy klubokba járjak, felismerjenek az emberek és különleges bánásmódban akarjanak részesíteni.

Hogyan birkózol meg ezzel az egész vörös szőnyeg dologgal?
Lassan eljutok odáig, hogy képes legyek megkedvelni. Korábban gyűlöltem a ruhákat, a vásárlást és a kiegészítőket, de most már kezdem mindezt megkedvelni.

Mit gondolsz arról, hogy a "világ legvonzóbb nőjének" tartanak?
Zavarba ejtőnek érzem... mert rengeteg olyan nőt látni, akik vonzóbbak, mint én.

Milyen voltál iskolás korodban?
Kórosan aggódtam amiatt, hogy fiatal korom ellenére ne keveredjek zűrbe. Nem szerettem bajba kerülni és gyűlöltem megszegni a szabályokat. Megpróbálom úgy élni az életemet, hogy azt teszem, amiről azt gondolom, hogy az adott helyzetben a leghelyesebb. Aztán ha valami félresikeredik, bocsánatot kérek.

Lehetséges, hogy az ember ne gondoljon arra, hogy megnyeri az Oscart?
Határozottan lehetséges. Én legalábbis megpróbálom. A karrierem szempontjából lekopogom, de remélem, hogy megtörténik. De személy szerint nem érint meg annyira. Nem sírom majd tele a kispárnámat, ha mégsem nyerek, sőt, még örülni is fogok. Attól még a barátaim megmaradnak, és jól fogom érezni magam. Ez csak arról szól, hogy reklámoznak-e vagy sem.
Forrás: Mirror.co.uk

3 megjegyzés:

  1. Most néztem Oscar utáni interjúkat Jenniferrel. Ajánlom mindenkinek a CNN féle backstage és az ABC News féle Jennifer beszélgetést, amit Jack Nicholson megzavar. Kb. sírva röhögtem mindkettőn :D

    VálaszTörlés
  2. Imádom Jent:DD Szeretem benne, hogy nem olyan undorítóan nagyképű, mint a legtöbb ismert ember.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gy van. Ezért is szerettem annyira fordítani ezt az interjút :)

      Törlés