2013. február 1., péntek

Még 9 napnyi forgatás van hátra a Futótűzből

Rendszeresen felmerül a kérdés, hogy akkor most mi a helyzet a Futótűz forgatásával, amikor decemberben azzal volt tele minden, hogy véget ért a forgatás, akkor a stúdió mindezt hivatalosan még miért nem jelentette be. 

Először január közepén olvashattunk egy interjúban Jennifer Lawrence-től egy elejtett félmondatot, miszerint egy kisebb szünet után még forgatnak majd, és csak valamikor márciusban fejeződik be a forgatás véglegesen. Aztán múlt héten felröppent a hír, hogy két napot forgattak ismét, amely során a film elején látható jelenetsort vették fel Liam Hemsworth és Jennifer Lawrence szereplésével.

Most azonban Jennifer Lawrence-től újabb részleteket olvashatunk a Daily Mail cikkében.
A cikkben amúgy Jennifer a Screen Actors Awardson történtekről mesél (nem szakadt el a ruhája, hanem valamilyen különleges szabása volt), a hírességgé válásról (néha úgy érzi magát, mint egy állatkerti állat, akit megbámulnak) és a Napos oldalról (nem biztos benne, hogy ha nem Bradley Cooperrel játszhatott volna, akkor is ilyen sikeres lett volna az előadása) is. És itt következik a Futótűzre vonatkozó részlet:

A színésznő egy csúnya influenzából van felépülőben, amelynek nem tett túl jót az Éhezők Viadala második filmje, a Futótűz nemrégiben zajlott forgatása. Kinn forgattak ugyanis a dermesztő hidegben, egy szál pólóban. 
- Valószínűleg nem tett jót a betegségemnek - mondta Jennifer fanyarul.
Szerencsére a hátralévő kilenc nap során, amikor Jennifer Lawrence Katniss Everdeen szerepébe bújik, Hawaii-on zajlik majd a forgatás.

2 megjegyzés:

  1. MIvan?? Február 9-én elvileg véget ért a forgatás, és komolyan novemberig váratnak? Nem tart olyan sokáig azért összevágni egy filmet. Ja, mondjuk persze. Annak az egy évnek mindig meg kell lennie a részek között. De minek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A forgatás nem február 9-én ért véget, mert nem 1-től számolták a 9 napot, hanem az Oscar díjátadó után ment le, de aztán jött a hír, hogy még valami 4 hetet forgattak, leginkább statisztákkal.

      Amúgy nagyon rosszul gondolod, rengeteg idő, mire összevágnak, megszerkesztenek, ellátnak effektekkel egy ilyen filmet. Nyilván az időhúzás mögött az is ott van, hogy minél jobban széthúzzák, annál több pénzt lehet belőle kipréselni, persze a túl hosszú szünet meg azt eredményezné, hogy megfeledkeznének a rajongók a sorozatról. Vagy leszoknának róla, vagy hogy...

      Törlés