2013. február 21., csütörtök

Liam Hemsworth Vanity Fair videointerjú

Sam és Josh után most Liam-mel próbálkozok ebben a kategóriában. Rá az a mentségem, hogy ő Liam, mint olyan, és őt nagyon szeretem, és baromira bírom az ausztrál akcentusát, viszont jó nehéz megérteni, de azért rajta vagyok :) Szóról-szóra fordítást ezúttal se várjatok, de íme a lényeg:


Az interjú vélhetően valamikor még a tavaly év vége felé kerülhetett felvételre, mert amikor megkérik, hogy meséljen Liam az Éhezők Viadaláról, az interjút készítő hölgy arra utal, hogy épp a forgatás közepén tartanak. Liam is azt mondja, hogy az elmúlt két hónapban ingázott Los Angeles és Atlanta között, hiszen Atlantában forgattak. Nagyon izgatott, mondja, mert új rendezővel dolgoznak ezúttal Francis Lawrence-szel, aki egyik kedvenc rendezője, mindig is szeretett volna vele dolgozni, de már mielőtt együtt dolgoztak volna is hatalmas rajongója volt. Nagyon szereti Francis korábbi filmjeit és nagyon jó fej fickónak tartja.
Liam szerint jó váltás volt, mert szerinte Francis teljesen másképp fogja meg a történetet és teljesen más látásmóddal dolgozik, mint Gary Ross tette. 

A riporternő következő kérdésben arra utal, hogy most nagyobb szerepe lesz Liam-nek. Igen, ért egyet Liam, bár igazából a harmadik könyben van komolyabb szerepe, de már most is egy kicsit többet láthatjuk makd, mint korábban és most [karaktere, Gale] sokkal keményebb dolgokon is keresztül megy. 

Ezután azzal kapcsolatban kérdezik Liam-et, miképp változott meg az élete az Éhezők Viadala megjelenése után. Azt mondja, hogy a változások közül annak örül a legjobban, hogy [mivel mindketten a filmiparban dolgoznak], újra együtt lakhat bátyjával, Chris-szel, és ezért nagyon szerencsésnek érzi magát. Örül annak is, hogy azt csinálhatják, amit csinálnak, sok embert ismer meg, és ezek miatt nagyon elégedett az életével, nagyon boldog. 

Aztán kicsit Miley-t fényezik és a kapcsolatukról beszél Liam, majd a riporternő megkérdezi, mi volt Liam élete legrosszabb munkája. Azt mondja, sok mindent csinált azelőtt: dolgozott könyvtárban, barátainak apjai az építőiparban dolgoztak, így nyaranta építkezéseken segédkezett, hogy egy kis pénzhez jusson, egy darabig dolgozott pékségben, és egy Rangers nevű helyen, ahol pingvin-bemutatók zajlottak. Szóval jó sok mindent csinált, de ő hálás ezért, és azért is, hogy egy keményen dolgozó családból származik.

Aki pedig maga is hallani szeretné Liam messzeföldön híres ausztrál akcentusát és az interjú további, pontosabb részleteit, az IDE kattintson.

5 megjegyzés:

  1. De kis cuki.. :D Egyébként olvastam vhol, még régebben, hogy Jennifer és Liam kavartak (kavarnak) . Mi tudsz erről, Ancsi? :D

    VálaszTörlés
  2. Na jó.. mondjuk ez a magánéletük. De azért érdekes lenne oO Bár ezek szerintem inkább csak pletykák..dehát kit tudja :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk engem eléggé idegesít, hogy Liam Miley-val van. Nekem az a nő ellenszenves. De igen, ez a magánéletük. Azért olvasni én is olvasok, mert pl. azt is láttam, hogy Jen szakított Nicholas Houlttal, csak nem csináltam belőle bejegyzést. Szóval ez esetben sem akarok álszent lenni, lényeg, hogy ha lennének ezzel kapcsolatban infóim, nem titkolnám el :)

      Törlés
    2. Akkor megnyugodtam :D Egyébként engem is zavar Miley.. főleg az új hajával pffffffff.. szerintem az a csaj minél idősebb,annál gázabb..csoda, hogy Liam még egyáltalán vele van.
      Abban biztos voltam, hogy nem titkolnád el :P :)

      Törlés