2013. február 17., vasárnap

Innen-onnan, 48.

Szokásosan az elmúlt napok egyéb terméseiből

Liam Hemsworth Love and Honor című filmjéről már legutóbb is olvashattatok, akkor egy új előzetese jelent meg a filmnek, most pedig egy jelenet, mégpedig Liammel:


Joshról korábban már írtam, hogy részt vesz az NBA All Star Hírességek Meccsén, és azt is ígértem, hozok róla képeket. Két videó is készült a sráccal, amelyeket a következő linkekre kattintva meg is nézhettek: itt, a meccs eleji bemutatás, majd a végén egy másik interjú.


Képek a tumblr blogokról

A folytatásban Jennifer Lawrence szkennek, és hír egy új szerepéről, Stanley Tucci két előzetesben is, és több megjelenési kép Sam Claflinről, Leven Rambinról, Isabelle Fuhrmanról, Jena Malone-ról és Alexander Ludwigról is:


Jennifer Lawrence kapcsán a The Wrap Oscar-mellékletének címlapját már láthattátok, most előkerültek az újság szkennjei, amelyek közül a képeket láthatjátok (fordítani egyelőre továbbra sincs időm).



Jennifer Lawrence ráadásul új szerepre szerződött: ismét egy David O. Russell filmben dolgozna egy Bradley Cooperrel és ezúttal Christian Bale-lel is, mégpedig Eric Singer és Russell American Bullshit című drámájában, amely egy 1970-es években zajló FBI-műveletről szólt, amelynek eredményeképpen több amerikai kongresszusi tagot mondattak le. [Igen, sok lett a mondatban az amely.] 
A filmben Jennifer Christian Bale karaktere feleségét alakítja. A filmet a Sony Pictures gyártja, producerei pedig Charles Roven és Richard Suckle lesznek. Forrás: Deadline

Stanley Tuccinak a héten két előzetese is megjelent: egyrészt The Company You Keep, másrészt pedig a Jack, az óriásölő új előzetesében látható:



Sam Claflinről a héten még a EE & Esquire Pre-Bafta Partyján készült egy portré, illetve Samet a héten a Collabor8te londoni premierjén is látni lehetett, menyasszonyával, Laura Haddock-kal az oldalán:


Leven Rambin többször tisztelt meg különböző eseményeket jelenlétével a héten: egyszer a Conde Nast Traveler vezető szállodáinak bemutatóján jelent meg, majd a Topshop Topman Áruházának megnyitóján, ahol azonban Isabelle Fuhrman is feltűnt:


A csajos programok ezzel nem értek véget, mert a lányok feltűntek a Merzedes Benz divathét Diesel Black and Gold divatbemutatóján is, ezúttal Jena Malone-val kiegészülve. Róla is jó rég hallottunk már!


És, hogy ne csak csajok legyenek, a végére két kép Alexander Ludwigról, aki két Grammy-t megelőző eseményen is megjelent, mindkettőn modell barátnőjével, Nicole Pedrával:

Forrás: Just Jared

2 megjegyzés:

  1. Klassz ez a jelenet, csak túl rövid :D Mindig a legrosszabb helyen fejezik be :S Jó lenne majd szélesvásznon is megnézni azt a szaltót (és felsőtestet :D).

    VálaszTörlés
  2. Leven R. és Isabelle F. ruhája ugyanolyan :)

    VálaszTörlés