2013. február 3., vasárnap

Innen-onnan, 45.

Talán ismét érdemes egy bejegyzést szánni az egyéb kategóriának, hiszen az elmúlt időkben volt pár megjelenés, került elő fotósorozat és érkeztek hírek a szereplők más filmjeinek magyar bemutatójáról is.

Február elsején rendezték meg az NAACP díjátadóját, amelyben színes bőrű embereket díjaznak kiemelkedő TV-s, filmes vagy zenei teljesítményéért. A díjátadón Amandla Stenberg és Lenny Kravitz is jelölést kapott a Legjobb mellékszereplő kategóriában az Éhezők Viadalában nyújtott teljesítményéért, ám végül egyikük sem nyerte el a díjat (női kategóriában Kerry Washington, férfiben pedig Samuel L. Jackson nyert végül). Amandla Stenberg a díjátadón is megjelent ennek ellenére, és csodaszép volt az esemény vörös szőnyegén:

Forrás: Zimbio

Tyler Shields a Final Girl kapcsán készített sajátos hangulatú fotósorozatot Alexander Ludwigról. Az ő korábbi képeit Josh Hutchersonról ITT találjátok, és úgy rémlik, Leven Rambin is állt már a fényképezőgépe előtt. Íme az Alexanderről készült képek:




A triót ezúttal az ugrás után rejtettem el: Josh valami amerikai foci és strandröplabda keresztezéséből kapott sportot űz a klassz képeken, Jennifer showműsorokban jelenik meg, Liam pedig a szórakoztatóipar legfontosabb testvérpárjainak tagja. De feltűnik még egy-egy nálunk is hamarosan látható filmjével Elizabeth Banks és Stanley Tucci is, és láthatjátok Isabelle Fuhrman új filmjének poszterét is.

Josh Hutcherson a 7th Annual Celebrity Beach Bowl-on vett részt szombat délelőtt. Nagyon remek képek készültek róla is, érdemes megnézni. Nekem azért hiányzik a szőke haja, de harmadik képre még én is azt kell, hogy mondjam, hogy isteni :)


Forrás és még több: Zimbio

A nap ezzel még nem ért véget Josh számára, a kimerítő sporttevékenységet bulizással vezette le. Ráadásul két helyszínen is megjelent: ESPN the Magazine’s “NEXT” Eseményén és Rolling Stone Live Partyján. Az ESPN magazin bulija előtt készült képek közül kettőt itt láthattok:


Liam Hemsworth-t és bátyját, Christ a VH1 a Hat legfontosabb testvérpár a szórakoztatóiparban listájának 3. helyén emeli ki. 

Photo: Getty Images

A cikk így ír róluk: "Liam Hemsworth egy nagyon dögös filmsorozatban való részvételt (Éhezők Viadala) és egy még dögösebb menyasszonyt mutathat fel, míg bátyja Chris Hemsworth szintén dögös sorozatokkal (Thor/Bosszúállók), egy még dögösebb feleséggel és egy újszülött gyermekkel büszkélkedhet."

Jennifer Lawrence folytatja megjelenéseit a különböző amerikai showműsorokban a Napos oldal, de leginkább az annak kapcsán elért Oscar-jelölése kapcsán. Ezek közül most a Jimmy Kimmel Live kapcsán készült képek közül mutatok kettőt:


Stanley Tucci a Jack The Giant Slayer című filmben látható hamarosan, amelynek megjelent a TV-s előzetese (YT verzió ITT). Ezt a filmet is láthatjátok a hazai mozikban, mégpedig 2013. március 21-től, Óriásölő címen. A film érdekessége, hogy nem csak Stanley Tucci az egyetlen kicsit ide vonatkozó név benne, hanem a főszereplő Nicholas Hoult is, aki Jennifer Lawrence (egyre inkább azt olvasom) exbarátja. Íme a film szinkronos előzetese. Aki nem jól viseli a szinkronos verziót, annak EZT a feliratosat ajánlom. Nem ugyanaz az előzetes, de a lényeg úgyis ugyanaz :)


Többen kérdeztétek, most végre kiderült, végre nálunk is látható lesz az Elizabeth Banks szereplésével és producerkedése mellett készült film, a Pitch Perfect, amely A tökéletes hang címen fut majd a hazai mozikban március 28-tól. :) Ennek egyelőre se magyar nyelvű poszterét sem pedig magyar nyelvű előzetesét nem találom, úgyhogy egy cselekményismertetést hoztam csak helyette:

"Beca az a fajta lány, aki inkább hallgatja azt, ami a fejhallgatójából jön, mint azt, ami belőled. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele Ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szólnak jól, amikor együtt énekelnek ebben a fergeteges új vígjátékban. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában. Ez vagy a legdögösebb dolog lesz, amit valaha csináltak, vagy a legőrültebb, de leginkább mindkettő." (Filmadatbázis)

És végül egy hírecske Isabelle Fuhrmanról: Megjelent legújabb filmjének, a The Betweennek a posztere, amin ő látható nagyban. A film korábban a The Healer munkacímen futott, és ITT olvashattatok már róla.

Forrás: The Between FB

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése