2013. február 17., vasárnap

Blogajánló

Ismét hagyománytörő leszek abban a tekintetben, hogy alapvetően elég kemény(fejű) ;) elveim vannak az ún. "cserékkel" kapcsolatban. Ennek az az alapvető oka, hogy sajnos elég rosszak a tapasztalataim e téren, volt már olyan blogom, ahova leginkább azért írtak, mert linket akartak cserélni, és bevallom, mai napig is van olyan blog, ahol látom, hogy a chat-ben ez a téma, nem az oldal témája pörög. Másrészről pedig szeretem én eldönteni, kit ajánlok, harmadrészt pedig, ha úgy vesszük, az egyes oldalak látogatottsága nagyon eltérő lehet, valaki mindig "nyer" az ügyön. Én pedig szeretem, ha kb. kölcsönösen tudok segíteni valakinek - ha egyáltalán.

Most három oldal került ki az oldalsávba, amelyeket nagy szeretettel ajánlok:
  • A Média-Addict, amely leginkább sorozatokkal és tehetségkutatókkal foglalkozik, de több cikket találtam az oldalon Éhezők Viadala témában is, és nagyon tetszik a szerkesztő igényessége.
  • A Beautiful Shades, Barbi blogja, amely hiánypótló a területen, ugyanis nem kevesebbet vállalt, mint hogy összeszedjen minden infót, amely az Árnyalat trilógia (Szürke ötven árnyalata, Sötét ötven árnyalat, Szabadság ötven árnyalata) és ezek filmadaptációjának folyamatával kapcsolatos. Barbi munkáját korábbról ismerem, és ez szintén garanciát ad arra, hogy itt is nagyon igényes, és naprakész információkkal szolgáljon. Tudom, hogy vagytok itt páran, akiket szintén érdekel az a sorozat is, biztos vagyok benne, hogy jól fogjátok ott is érezni magatokat.
  • Geri a Percy Jackson és az olimposziak sorozatának készít egy magyar nyelvű oldalt. Bár a blog nemrégiben indult, bevallom, tetszik, hogy kicsit az enyémnek a felépítésére (is) hasonlít, és sok-sok olvasnivalót kínál, ráadásul Leven Rambin és Stanley Tucci személyében közös szereplői is vannak az Éhezők Viadalával.
Természetesen nem csak ezek az oldalak lehetnek hasznosak, és értékesek, de egész egyszerűen képtelenség lenne minden jó blogot kitenni oldalsávba, például helyhiány okán is. Viszont velem is gyakran megtörténik, hogy az idelátogatók blogjára vissza-visszalátogatok, és tudom, hogy sokan szerettek olvasni, szeretitek a filmeket és egyéb kultúrjelenségeket. Hármat szeretnék most még megmutatni ezek közül is (a teljesség igénye nélkül), és remélem, gazdáik nem fognak megharagudni, mert velük most nem egyeztettem. Mindhárom könyves, vagy könyves-filmes-kultúrblog, ahol szívesen elmolyolok, ha van egy kis szabadidőm:
  • Kristina blogján sok-sok könyvérdekességet találtam már :)
  • Annie is legtöbbször könyvekről ír, de nála olvashatunk filmekről is, és olykor saját videókat is készít!
  • Meggie-nél rég jártam, de ahogy most bekukkantottam, ismét kedvet kaptam, és biztos, hogy a napokban - ha lesz valamikor időm - hosszabban is elidézek ott is. Érdemes :)

4 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy tetszik a blogom, de annak még jobban, hogy hozzájárulhattam Éhezők viadala rajongóknak ahhoz, hogy megismerjék a Te blogod is. :)
    Továbbra is jó munkát és várom az új híreket a forgatásról. :)

    VálaszTörlés
  2. Ó, köszönöm, hogy ajánlottál! :) Mostanában kicsit keveset írtam, de igyekszek felpörögni, hamarosan filmekről lesznek majd írások. ;)

    VálaszTörlés
  3. Micsoda kellemes meglepetés! :) Én aztán nem haragudtam meg, amiért ajánlottál, sőt nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen az ajánlást! Rendes tőled! ;)

    VálaszTörlés