2013. február 5., kedd

Az Oscar-díj átadója után folytatódik a Futótűz forgatása

Nos, a múltkor már megtudtuk, hogy még 9 napig tart, most azt is elárulta Jennifer Lawrence, hogy az Oscar másnapján repül Hawaii-ra folytatni a Futótűz forgatási munkálatait. A színésznővel az Access Hollywood beszélgetett egy Oscar-díj jelöltek számára rendezett ebéden:

Bár mindösszesen 22 éves, a Napos oldal sztárja máris második Oscar-jelöltségi körét élvezheti. Ámbár az, hogy a teljes díjátadó szezon alatt beteg volt, kicsit lelassította számára a dolgokat.
- Egész hónapban beteg voltam, és ez szívás, mert így nem tudtam teljesen kiélvezni - mondta Jennifer az Access Hollywood tudósítójának, Dave Kargernek az Oscar-jelöltek tiszteletére rendezett ebéden hétfőn Beverly Hillsen. - Nem rázhattam kezet ezekkel a hihetetlen emberekkel, mert nem akartam megfertőzni őket influenzával!

Jennifer még most válogat azon ruhákból, amelyet majd a nagy nap éjszakáján fog felvenni:
- Már megnéztem néhány vázlatot, mind nagyon különböző... de ami nekem tetszik... azért nagyon szorítok. - mondta Dave-nek, amikor a riporter a ruhájával kapcsolatban kérdezte.

Az egész Oscar jelöltség a Legjobb színésznő kategóriában hatalmas dolog volt a színésznő számára:
- Ez csodálatos. Nagyon klassz minden, ami történik. 

Jennifer a díjátadó-szezon zárásának másnapján visszatér a munkába, hogy az Éhezők Viadala: Futótűz című film forgatását folytathassa.
- Félbeszakítottuk [a forgatást] - mondta. - Az Oscar másnapján utazok ki Hawaiira. Nem hiszem, hogy képes leszek rá - repkedni oda meg vissza, szóval köszi Summit. 

Az Oscar díjátadó február 24-én este zajlik majd.

3 megjegyzés:

  1. Ugye most újra szőkés barna a haja, de akkor majd megint átfestik barnára? (Tudom, picit hülyén hangzik, hogy ilyesmit kérdezek és tök egyértelmű lenne, de már nagyon este van..:D)

    VálaszTörlés
  2. Valamelyik interjújában mondta, hogy a haja ledobja a barnát, és 2 naponta kell kb újra színezni/festeni, szóval gondolom majd az Oscar előtt újrafestik :)

    VálaszTörlés
  3. Vagy az Oscar után festik újra a helyszínen :) De nyilván nem lesznek szőkésbarna Katniss pillanataink ;)

    VálaszTörlés