2013. január 21., hétfő

MTV Movie Brawl: A Futótűz a legjobb 4 között!

Húúú, hát nem mondom, hogy nem volt forró a helyzet, de továbbjutott a Futótűz az MTV Movie Brawl játékán, amelyen arról szavaztatják a nézőket több fordulóban, mely filmet várják idén a legjobban. Az előző fordulóban a Burok volt a Futótűz ellenfele, amely film az Alkonyat írónőjének, Stephenie Meyer következő regényének filmadaptációja. Amennyire én néztem, sokszor volt 50-50% környékén az arány, végül 54-46-ra nyert a Futótűz. A film ebben a fordulóban a Percy Jackson - A szörnyek tengerével küzd meg, amely filmben szintén szerepelnek Éhezők Viadala szereplők Stanley Tucci és Leven Rambin személyében. A másik ágon a Végzet Erekélyéi menetel előre, amely egészen nagy arányban győzte le a Hobbit következő filmjét!


Ebben a fordulóban január 25-ig lehet szavazni, amennyire eddig tapasztaltam, bejelentkezés és egyéb korlátok nélkül, naponta akár többször is. Szavazni ITT lehet, de a linket megtaláljátok az oldalsávban is.

7 megjegyzés:

  1. Juj de látszik a 4 döntősből, hogy melyik korosztály szavazz. :D

    VálaszTörlés
  2. Elkövettem egy bűnt, és a Percy Jackson-filmre szavaztam. Azt a sorozatot régebb óta ismerem, mint az Éhezők Viadalát. Eddig azonban mindig utóbbira voksoltam a kategóriákban. Pont a két nagy kedvenc került egymás mellé...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nézd, ez nem tilos :)
      Bár itt jobban örülünk a Futótüzes szavazatoknak, de ízlések és pofonok :))

      Törlés
  3. Eddig én is szavaztam a Percy Jacksonra mert azt is szeretem. De erős a gyanúm hogy Catching fire - City of Bones párbaj lesz a végén.

    VálaszTörlés
  4. Most este, láttam, hogy mennyire fej-fej mellett megy a két film, szóval rávettem magam, hogy nyomok pár szavazatot - ha már úgyis korlátlan - és tuti, hogy +50-nál jártam, mikor kiírta, hogy túl sokat szavaztam és csak egy bizonyos idő múlva szavazhatok... én meg: ?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, most megnéztem, 5 után szól, hogy köszi :D És igen, én is láttam, hogy necces, de majd alakul. Remélem, legalábbis.

      Törlés