2013. január 10., csütörtök

Képaláírások az EW-ből két új képhez

Az első két új jelenetfotóhoz az EW írt némi kommentet is, ezeket hoznám most (reggel nyilván nem volt annyi időm):

- Jen és Liam között csodálatos az összhang. - meséli Francis Lawrence rendező a fiatal színészekről. - Van egy nagyon szép pillanatuk közvetlenül azelőtt, hogy Jennifert [újra] kisorsolják, ezt a jelenetet forgattuk legelőször. Amikor pedig Gale-t elrángatják, hogy megkorbácsolják, az is egy nagyon szép pillanat közöttük. 
- Ez egy olyan könyv, ahol az embereknek meg kell érteniük, mi vonzza Katnisst Peetához, és mi Gale-hez - teszi hozzá a producer, Nina Jacobson.

- Ezek a gyerekek háborúban nőnek fel, ahol az ember nem képes sem fizikailag, sem pedig emberileg sem igazán szeretni valakit. - mondja Jennifer Lawrence arról a kényelmetlen szerelmi háromszögről, amely a  12. körzetben élő, harcoktól megviselt Katniss, Peeta, és a lány gyerekkori barátja, Gale között kezd kialakulni az Éhezők Viadalában. - Katniss úgy érzi, nem tud beleszeretni egy fiúba, amíg az életéért kell megküzdenie minden áldott nap. Ő nem egy átlagos 16 éves lány, aki kimegy a barátjával az erdőbe, hogy gyakorolják a csókolózást, mert ők nem abban a világban élnek. 

És találtam még egy Sam Claflin idézetet, amelynek egy része már a tegnapi cikkben is szerepelt:

- Hatalmas, hatalmas, hatalmas a nyomás - mondja a jó természetű Sam Claflin arról, mit érez azzal kapcsolatban, hogy eljátszhatja a 4. körzetből származó karizmatikus aranyifjú szerepét. - Fenn vagyok Twitteren, és annyian gondolják/mondják, hogy "El ne cseszd, különben kinyírunk." Az embereket aggasztja, hogy én nem vagyok olyan szexisten, amilyennek Finnicknek lennie kell. Négy hónapon át azonban a szó szoros értelmében nem ettem mást, csak csirkét és spárgát. Úgyhogy most már nagyon megennék egy hamburgert egy sörrel.
Forrás: EW

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése