2013. január 5., szombat

Josh, az érzékeny fickó

Erre hegyezte ki Josh Horowitz az MTV After Hours című műsorának Josh Hutchersonnal való beszélgetését, amelyet már novemberben felvettek és meghirdettek, ám csak most kaptuk meg. Zsebkendőket kéretik előkészíteni... Én nem könnyen viseltem, ami zajlott, úgyhogy bocs, de kommentátorkodtam kicsit ;)


Miután Josh helyet foglal, névrokonával jól megdicsérik egymást, milyen jól néznek ki, és máris Peeta Mellark és Caesar Flickerman interjúja jut az ember eszébe, ám ekkor Horowitz megkérdezi:
- Te biztosan nagyon érzékeny fickó vagy. Annak kell lenned, ugye?
- Igen, valószínűleg nagyon érzékeny vagyok - így Josh. - Ez a kedvenc tulajdonságom.
- Egyetértek - leheli Josh Horowitz, én meg legszívesebben kinyomnám az egész videót a csudába, nehezen viselem a csöpögést. De sebaj, kitartok... Nem sejtem még, mi vár a folytatásban. - Hányszor sírsz naponta?
- Először is sírok minden reggel, és aztán a zuhany alatt is, minden egyes este. Vagyis naponta legalább kétszer, de ez akár 4-5 is lehet napi szinten. - Óóó, Josh, nem lehetne, hogy inkább ennyit nevess? Akkor sem szeretnénk kevésbé. 
- Szerinted milyen pitével kell megkínálni azt, aki szomorú? - hangzik a következő kérdés, teljesen váratlanul, és keresem is a távirányítótó, hogy mikor kapcsoltam át a Zone Romanticáról a TV Paprikára.
- Feketeribizli. 
- Bocsánatot kérne-e valakitől, ha bevágna elé a sorba?
Soha nem tenne ilyet, hangzik Josh válasza, úgyhogy nem is nagyon lenne miért bocsánatot kérnie, inkább a következő kérdést kéri.

Ezután egy szituációs játék következik, amelyben Horowitz közli, hogy ő Josh kutyája, aki bepisilt.
Josh szabadkozik, hogy ez az ő hibája, 100%-osan az övé, mert a kutya biztos jelzett, de ő nem volt ott, hogy kiengedje. A végén még ő kér bocsánatot, amiért csalódást okozott. Amikor pedig Josh Horowitz felugat, már nem vagyok benne biztos, hogy normális vagyok, amiért idáig eljutottam a videóban.

Ezután következnek a csajozós dumák, és Josh itt is kitesz magáért:
- Nagyon tetszik a ruha, ami rajtad van, kiemeli szépségedet - nem mintha az enélkül is nem ragyognál.
- Eltöltünk együtt egy lustálkodós vasárnapot? Megnézhetnénk a Tiszta szívvel foci egyik epizódját... aztán megmasszíroználak... 
- Amy, Courtney, Jessica, Amanda, Brittany, Tiffany, Lory Ann... - Majd én megvédelek. Ígérem, Lory Ann, megvédelek. - Jesszasz. Itt már csak reménykedni tudok benne, hogy Joshnak ezekhez a dumákhoz semmi köze, mert ezekkel kábé egy közepesen fejlett 12 évesnél vágódik be.

Sajnos a műsor véget ér, bár amikor a "Ez kemény nap volt!" felkiáltás után a két Josh összeölelkezik, akkor már tudom: ezt zsebkendő nélkül nem lehet kibírni. És csak lassan esik le, hogy ezt nem gondolták ám komolyan... Aztán Josh így búcsúzik tőlünk:
- Maradjatok érzékenyek!

Aki még nem riadt el, és megnézné a két Josh gyászos fejeit, az IDE kattintson az amúgy viccesnek is felfogható videóért.

4 megjegyzés:

  1. Hát ezek sem komplettek….. :D Már az aláfestő zene érezteti, hogy itt zsebkendő használatra kell (kéne) felkészülni. :)

    VálaszTörlés
  2. OMG! Sírok ezen a videón XD A kommentjeiden meg pláne :D

    VálaszTörlés
  3. Akkor igazából nem is szokott sírni? xd Amugy mik azok a nevek amelyeket a végén felsorol?

    VálaszTörlés