2013. január 2., szerda

Jennifer Lawrence interjú részlet a Vanity Fairből

Tegnap már láthattátok a Vanity Fair februári számának címlapját, és az újságban látható képek szkennelt verzióját, mára azonban az újságból megjelent egy ízelítő, aminek én az ideillő részletét hozom most:

Az Éhezők Viadala sztárjának saját íja és nyila van, erről mesélt a 22 éves színésznő a Vanity Fair szerkesztőjének Jim Windolfnak a februári szám címlapsztorijában. 
- Egyik alkalommal ténylegesen használtam is önvédelem céljából. Begurultam a garázsba, és hallom, hogy férfiak vannak a lakásomban. Én meg úgy voltam vele, hogy "nem hagyom, hogy elvigyék a cuccaimat". Épp edzésről tértem haza, ezért ott volt az íjam és a nyilaim a kocsi csomagtartójában. Odamentem a kocsihoz, magamra csatoltam a tegez íjat, megfogtam az íjat, beleraktam egy nyilat és felsétáltam a lépcsőn. Aztán látom, hogy nyitva a teraszajtóm, és valami srácok dolgoznak ott, mire én: "Hé, Ti meg mit csináltok itt?"
Lawrence végül úgy döntött, ezúttal megelégszik a figyelmeztetéssel, barátai azonban szívesen próbára tennék íjászati képességeit:
-  Azt mondták: "Ha eljátszanánk, hogy valaki betör hozzád, akkor simán kinyírnád." Na, igen, az egy vicces hír lenne rólam. Katniss Everdeen viszont tényleg megöl bárkit egy íjjal és egy nyíllal.

1 megjegyzés:

  1. :) jó tudni, hogy nemcsak én vagyok ilyen paranoiás (csak nálam íj helyett dísz-szamurájkard van)

    VálaszTörlés