2013. január 11., péntek

Jennifer Lawrence az Oscar jelöléséről, a Futótűz forgatásáról és egyebekről

Jennifer Lawrence-szel az MTV News riprtere beszélgetett a Critics Choice Awards díjkiosztója után:


Lehet, hogy Jennifer Lawrence, 22 éves, érett, felnőtt ember, mégis, amikor január 9-én, csütörtökön megtudta, hogy Oscar-díjra jelölték Napos oldalbeli szerepléséért, akkor úgy viselkedett, akár egy gyerek. 

- Szüleim nálam aludtak - mondta Lawrence az MTV News-nak a Critics Choice Awards díjiosztó gálája előtt a vörösszőnyegen. - Szóval aludtam, amikor bejöttek a szobába, és mondták, hogy mi történt. Aztán ők kimentek, én meg visszafeküdtem aludni.

És [a jelöléssel] nincs is egyedül: Napos oldalas főszereplőtársait, Bradley Coopert, Robert De Niro-t és Jackie Weaver-t is jelölték Oscarra: - Teljes szívemből hiszem, hogy megérdemlik, úgyhogy elképesztő, hogy ezt mi mind megoszthatjuk egymással. - mondta.

Jennifer Lawrence életében azonban aligha az Oscar jelölés a legnagyobb történés, tekintve, hogy az Éhezők Viadala folytatása, a Futótűz és az X-Men: A jövendő múlt napjai biztosítanak számára nagyon lenyűgöző horizontot. Lawrence elárulta, hogy második köre Katnissként, amelynek forgatása nemrég fejeződött be, még nagyobb kihívás volt, mint az első kör. 

- Ez most nehezebb volt - vallotta be. - Sokkal több hatnapos munkahét volt, és az időbeosztás is sokkal fárasztóbb volt, ugyanakkor olyan jó volt mindenkivel újra találkozni, ugyanazzal a stábbal, különösen Josh-sal együtt dolgozni, és Francis [Lawrence] is igazi látnok típus. Véleményem szerint hihetetlen munkát végzett.

Lawrence [ismét] bebizonyította, hogy forgatás közben ő önmaga legfőbb ellensége. 
- Az arcomon kívül mindenütt összerugdostam magam, aztán megsebesítettem magam egy 4 kilós karbonszálas íjjal. - meséli, milyen viszontagságok érték. - Cserbenhagyott a karom. 

Ami a másik nagy sorozatát illeti, szerettük volna megtudni, hogy Jennifer elolvasta-e már az X-Men: Elsők folytatásának, az X-Men: A jövendő múlt napjainak a forgatókönyvét, ám Jennek némi gondja akadt a válaszadással, mert már azzal sem volt tisztában, mi is a film pontos címe, holott ezt már augusztusban bejelentették.

- A milyen jövendő napjai? Ez a címe? - kérdezte Lawrence, amikor mondtuk neki a címet. - Nem mond nekem senki semmit! Nem mondanak semmit, én meg nem figyelek. - tette hozzá, és maga is jót nevetett azon, hogy még a címét sem tudja a filmnek, amelyben hamarosan szerepelni fog. - Ez klassz cím. De nem, nem olvastam a forgatókönyvet!
Forrás: MTV

1 megjegyzés:

  1. Érdemes megnézni az eredeti interjút is, hogy milyen képet vágott amikor visszakérdezett :)

    VálaszTörlés