2013. január 10., csütörtök

Jennifer Lawrence az Oscar-jelöléséről

Brutális tempóban pörög a nap odakinn, hiszen alig néhány órája jelentették be az Oscar-jelölteket, de máris megvannak a színészek reakciói is. A Jennifer Lawrencét például a The Hollywood Reporterben olvashatjuk.


- Azt hittem, hogy már ébren vagyok, de nem. Szüleim nálam aludtak, reggel pedig bejöttek a szobámba, homlokon csókoltak, és akkor mondták, hogy jelöltek [az Oscarra] a Napos oldallal.- meséli Jennifer Lawrence a THR-nek. 

- Csak és kizárólag David [O. Russel, rendező] miatt mentem bele az egészbe. Mindent láttam tőle, amit valaha is rendezett. És nagyon odáig voltam Bradley [Cooper]-től és az egész stábtól is.

Ezzel Jennifer Lawrence-t másodszor jelölték a Legjobb Színésznő díjára; az első jelölést két éve kapta a Hallgatás törvényéért, amely egy olyan független dráma, amelyhez Jennifer Lawrence ismertsége köthető:

- Úgy tervezem, ezúttal jól fogom érezni magam. Legutóbb nagyon ideges voltam. 20 éves voltam, és új a szakmában. - mondta. - Nem akarom ismét ugyanazt a hibát elkövetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése