2013. január 9., szerda

Az EW címlap és az első still a Futótűzből!



Természetesen az ide kapcsolódó cikket is fordítom hamarosan.

13 megjegyzés:

  1. Juppy!
    Szerencsétlen Samnek olyan feje van a címlapom mintha napok óta nem aludt volna, bezzeg Jen tipp-topp. :D
    De a still nagyjából fél tizedmásodperc alatt meggyőzőtt! Imádom. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem kifejezetten nem bejövős a címlap, viszont a still nekem is tetszik :))

      Törlés
  2. WOW! *.* Nekem a címlap is tetszik, viszont Sam elég ijedt képet vág. :D A still meg egyszerűen szuper.

    VálaszTörlés
  3. Hűű, nagyon klassz a still! De a címlap is tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. A címlap nagyon gáz (tiszta photoshop, stb.), egyedül a szigony rulez. *.*
    Viszont a 2. kép... OMFG! Sam, I am officially fell in love with you. (mert Finnickbe már ezelőtt is bele voltam, úgyhogy ez nem újdonság :D)

    Ui.: Csodálkozom, hogy Peetáról nem adtak ki képet, de hát... tudják jól, hogy mi/ki kell a népnek. :DD Mindenki Finnickre kíváncsi most!!! :DD

    VálaszTörlés
  5. Sam tökéletes Finnick lett, imádom nagyon és ez a still.... tök jó lett... alig várom már a többi forgatási képet...:)

    VálaszTörlés
  6. Ja, ahogyan tavaly Katniss kapcsán igyekeztek megnyugtatni a népet, mármint, hogy Jen megfelelő lesz a szerepre, most ugyanezt teszik Sam Claflinnel. Azért érdemes lenne visszaolvasni, milyenek voltak a legelső vélemények, amikor kijött az első pletyka, hogy Sam C. lesz Finnick. Mindenki fújolt, kiakadt, elkeseredett, bevallom, én sem voltam elégedett.

    De már az első forgatási képek megnyugtatóak voltak, és itt a második isteni. Erre mondják, hogy megvan a "kémia" (bármennyire is nem szeretem a szót) Finnick és Katniss között.

    Sokat tesz a smink. Jó lesz ez. :)
    Sam Claflin pedig megkezdheti felemelkedését a lúzer fickók közül az álompasik kategóriájába. Azért vicces, mire nem képes egy szerep, és ne értsetek félre, nincsenek ezzel szemben ellenérzéseim. Csak furcsa végigasszisztálni, na :)
    De hajrá Sam!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a "Katniss-káoszról" annak idején lemaradtam, talán nem is baj, hogy csak a film megjelenése előtt nem sokkal lettem fan. :)

      Őszintén bevallom, én sem őt képzeltem el/akartam Finnicknek(hanem Grant Gustint, sőt még most is azt vallom, hogy lett volna a tökéletes, na mindegy többször nem írom le eskü, már beletörődtem, nem vagyok őrült fangirl :D), de miután láttam, hogy ő nagyon ott van az esélyesek között, bevillant, hogy "Ő az a csávó abból a szar Hófehérkés filmből", rákerestem és rájöttem, hogy milyen helyes és aranyos. El is kezdtem twitteren követni és lezártam a Finnick-témát azzal, hogy "járhattunk volna rosszabul is".

      Az első forgatási képek engem kiakasztotak... Katniss haja feketének tűnt, Peetáé nem-szőkének, Finnické meg olyannak, mint az enyém - világosbarnának. Egyszóval semmi nem tűnt olyannak, amilyennek lennie kellett volna, de ez most már mindegy. :)

      Finnick nekem még mindig nem 100%-os (bár ez utolsó kép... *.*), a haja még mindig nem Finnick-es vörös (szerintem), de amúgy jó.

      Na igen, jól kell tudni helyezkedni és szerepet választani. Szép volt, Sam. Go, go, go, cause I wanna love you so hard. :*

      Ui.: Nagyon szép az oldalad Ancsi! Csak így tovább, naponta fel szoktam nézni. :)

      Törlés
    2. Óóó, köszönöm, köszönöm. Jólesik ám. Igyekszem, szeretem csinálni, és látom, hogy sokan szerettek idejárni. Örülök neki, és mindent beleadok ;)

      Törlés
  7. Nézem a címlapot és hát...jajj Sam Claflinnél nincs meg az a kisugárzás, ami kellene Finnicktől (pedig én elégedett voltam vele már az elején is)...de meglátom a stillt és minden visszakerül a rendes kerékvágásba...imádom :D

    VálaszTörlés
  8. A címlap nem olyan rossz, lehetne gázosabb is :) A still viszont awhh *.* Nagyon jóóó Sam :) Egyszerre aranyos és egyszerre pimasz is így oldalról :)
    Egyébként Sam engem Robra (Pattinson)emlékeztet. Nem egy álompasi (mégis van benne valami plusz :) ) és óriási ellenérzést váltott ki a rajongókból, hogy ő lett Edward. Aztán megjelent a film és utána minden rajongó oda volt érte. Én ebből kimaradtam, mert a bemutató után bő egy évvel láttam az első részt. A Futótűz kapcsán most nem maradok ki ebből. Érdekes, hogy én se pozitívan álltam hozzá, hogy Sam lesz Finnick, de nem is zárkóztam el teljesen. És egyre jobban kezd meggyőzni :) Sőt! Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  9. na látjátok én már az elején mondtam, hogy nem lesz itt gond Sam-el :D
    Máskor csak hallgassatok rám XD
    Nekem a címlapos túl photoshop-os (ezeket nem szeretem), de a still kép tényleg jól sikerült. Jöhet a fim akár most :)
    A dizájn meg eszméletlen jó lett Ancsi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bár azt a fehér csíkot nem értek a blogleírásban, és nem is vágom, hogy tüntessem el :D

      Törlés