2013. január 7., hétfő

A Futótűz az MTV Movie Brawl mezőnyében

Az MTV egy - korábban már látottakhoz hasonló - kieséses rendszerű játék segítségével szeretné megtudni, hogy melyik filmet várják legjobban olvasói:

Mi a közös Katniss Everdeenben, Tony Starkban, Captain Kirkben és Bilbo Bagginsben? Az, hogy mindannyian egy közelgő kasszasiker film főszereplői, és mindannyian az életükért (vagy legalábbis a hírnevükért) küzdenek az ide MTV Movie Brawlban!


Idén történik második alkalommal, hogy az MTV csapata büszkén áll elő az MTV Movie Brawl 2013-as játékával, az egy hónapon át tartó viadallal, amelynek célja, hogy megtudjuk: melyik a legkihagyhatatlanabb mozifilm az idei évben?

Íme a játék lényege: Január 7-én a rajongók beszavazhatják azokat a filmeket, amelyeket a legizgatottabban várnak az idei évben a mi általunk kiválasztott filmek közül. Jövő hétre a lista 16-ra szűkül, ekkor indul az egyenes kieséses verseny, amelynek eredményeit ismét a Ti szavazataitok határoznak meg. Ez a 16 film ugyanis párosával verseng majd a bennmaradásért, egészen január 28-áig, amikor is egyetlen győztes kerül majd ki, az a film, amely mindegyik másikat legyőzte.

2012-ben az első MTV Movie Brawl egy vérre menő csatával zárult az Éhezők Viadalához hű rajongók és a Robert Pattinson Cosmopolisának támogatói között. Ha a mozibevételeket néznétek, nem is gondolnátok, hogy ekkor a Cosmopolis került ki győztesen [amit én még láttam is, de nem ez lesz a kedvencem Rob Pattinsontól - Ancsi], amely azonban jól jelképezi, mekkora szerepe van a rajongói odaadásnak egy ehhez hasonló játék során. 

Szerencsére Katnissnek és az Éhezők Viadalának az idei versenyben újabb esélye van, hiszen a Futótűz idén novembertől látható a mozikban. A folytatásnak azonban olyan szuperhősös filmekkel kell majd kemény csatát vívnia , mint a Vasember 3, Az acélember, a Farkas, és a Thor: The Dark World. Hasonlóképp rengeteg ifjúsági regény feldolgozás is harcba száll, többek között a Warm Bodies, a Lenyűgöző teremtények, A végzet ereklyéi: Csontváros, és a Burok, amely az Alkonyat írónőjének, Stephenie Meyer regényének filmváltozata. 

És ez csak néhány film a legjobbak közül. 

Röviden: bármi megtörténhet az MTV Move Brawl során. Ez mindenki számára játék - a viadalból azonban csak egyetlen film kerülhet ki győztesként. 

Íme az MTV Movie Brawl menetrendje:

Január 7. Beszavazás kezdete
Január 14. "Sweet 16"
Január 17. A 8-as elit kör
Január 21. "Final 4"
Január 25. A döntő
Január 28. A győztes kihirdetése

A beszavazás tehát ma kezdődött, és EZEN A LINKEN szavazhattok (regisztráció és mindenféle kavar és egyéb feltétel nélkül) azokra a filmekre, amelyeket a legjobban vártok aközül a 40 közül, amelyeket az MTV szerkesztősége előre kiválasztott.
A beszavazás január 14-én reggel zárul, és ha esetleg nem találod az általad legjobban várt filmet a felsoroltak közül, a linken szereplő cikkbe beírhatod azt kommentbe vagy az ott szereplő Twitter-oldalra! Ha az általad kiválasztott film másokat is érdekel, akkor a hét során hozzáfűzik még a listához és arra is lehet majd szavazni.

Akinek bírja a gépe, az ugrás után (is) megnézheti az MTV ajánlóját:

3 megjegyzés:

  1. Bár, természetesen, a Futótűzre várok a legjobban, azért van egy pár film, amire még tudtam szavazzni. :)

    VálaszTörlés
  2. eddig a futótűz a második!:D nem is kevéssel 13 százalékkal! hajrá az első helyhez már csak 5 százalék hiányzik!:D hajrá:))

    VálaszTörlés