2012. december 24., hétfő

Éhezők Viadala Könyves Játék - Eredményhirdetés

Nos, elérkeztünk a november közepén meghirdetett játék végéhez!!
Lezajlott a 12 forduló, amelyre sok-sok helyes válasz érkezett fordulóról-fordulóra.

Részemről mindenkinek köszönöm a részvételt, és gratulálok a helyes válaszokhoz, az igyekezethez, kitartáshoz! :) Remélem, tetszettek a kérdések, élveztétek a játékot, a helyes válaszok keresgélését!

És ahogyan ígértem, a játéknak győztese is van, akinek neve és egy általa választott, az oldal témájához illeszkedő kép vagy videó kikerül ide az oldalsávba, és egy darabig (február végéig, március közepéig) kinn is marad.

De most már nem húzom tovább az időt... 

A játék győztese... dobpergés... :))) nem más, mint: Hipp

Gratulálok, Hipp, és kérlek, írd meg a hungergames@mailbox.hu címre, mit szeretnél, ha megjelenne az oldalsávban, csatolva, vagy linkkel, függően attól, milyen jellegű a választott dolog!

Természetesen a többieknek is köszönöm a játékot, az ugrás után pedig megnézhetitek a rész-eredményeket és a teljes végeredmény-listát! Kérek mindenkit, hogy ha úgy érzi, valahol elírtam, elszámoltam a pontját, kommentben jelezze, mi és melyik fordulónál nem stimmel. Ha elírtam valamit, természetesen javítom!!




6 megjegyzés:

  1. Gratulálok Hipp-nek...pláne az utolsó néhány fordulóhoz! :) Ancsi neked pedig köszi a játékot, bár kicsit fárasztó volt mindig figyelni, de nagyon tetszett! :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Gratulálok a többieknek is!:) A játék elején nem is akartam játszani, de aztán úgy megtetszettek a feladványok, hogy muszáj volt válaszolni. :D

    VálaszTörlés
  3. Örülök neki! Gratulálok mindkettőtöknek! Petra, Te is nagyon sokáig a győzelemre is esélyes voltál!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Majd talán egy következő játéknál :) Hipp a posztered pedig szuper! :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok Hippnek és persze mindenkinek! :) A poszter pedig nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszik. :))

    VálaszTörlés