2012. december 23., vasárnap

Éhezők Viadala ajándékozási útmutató

Tavaly karácsony előtt is volt egy hasonló poszt, ám azt én magam gyűjtögettem, most megtette helyettem a Movies.com oldala, amely rajongói oldalak szerkesztőinek ajánlásait írta össze. 

Éhezők Viadala Gyűrű
Nincs abban semmi rossz, ha Éhezők Viadala díszbe öltözik az ember, hogy bizonyítsa panemi önérzetét, ám  vannak olyan rajongók, akik finomabb módját választják rajongásuk bizonyításának. Akár munkába, akár egy esti buliba megy az ember, felkaphatja ezt az Éhezők Viadala Gyűrűt, amelyet a Twilight Eyes Studio forgalmaz. A Movies.com szerkesztője, Perri már fél éve hordja, és sok dicséretet bezsebel érte. Elegáns a megjelenése, mégsem ordít róla, hogy Éhezők Viadalás, mégis felkelti a figyelmet, de ha valakinek megtetszik a design, büszkén hirdethetjük rajongásunk tárgyát. Az etsy.com-on, ahol megrendelhető, forintosított ár jelenik meg, mégpedig 6250 Ft-ot kell/lehet fizetni érte.


Éhezők Viadala témájú gyertyák
Ha gyertya-rajongó is vagy, vagy így ünnepek táján szívesen gyertyázol, akkor ezt biztosan szeretni fogod. Ezek a Liz Shulze által tervezett kézi-készítésű gyertyák nagyon egyediek, és sokféle kapható belőlük. A cikk a Nagy Mészárlás feliratú gyertyát ajánlja, amelynek trópusi virág illata a Nagy Mészárlás Arénájára emlékeztet, egy olyan trópusi paradicsomra, amely sokkal sötétebb és veszélyesebb, mint amilyennek tűnik. Nekem személy szerint a 4. körzet gyertyája tetszett meg a maga óceán kékségével és friss, óceán tiszta illatával. A gyertya 8 dollárba kerül, vagyis (az oldal szerint) kb 1818 Ft-ba.

Éhezők Viadala Falgrafikák
Soha nem lehet túlzsúfolt egy fal, főleg, ha Éhezők Viadaláról van szó, ugye? A Fathead nevű cég, amely fali grafikák gyártásáról ismert, egy fantasztikus Éhezők Viadala-sorozattal állt elő. Világ életedben életnagyságú Peetára (vagy Gale-re) vágytál az ágyad mellett? Bár ezt talán egyesek morbidnak gondolnák, semmi gond, álmod valóra válhat. Két méretben kaphatóak Katniss, Peeta és Gale alakok, van Éhezők Viadala Fecsegőposzátás logó, és egy posztermásolat is. A fenti linken szintén láthatjátok az árakat is, amelyek átszámolva 20.000 Ft fölött vannak, ami talán kicsit húzós a mi magyar pénztárcánkhoz. Így aztán valszeg mégsem ébredünk életnagyságú Gale és Peeta látványára...


FAME: Suzanne Collins
Mit kaphat egy rajongó, aminek mindene megvan? Ajándékozd neki a kedvenc sorozatának szerzőjéről szóló könyvet. A FAME: Suzanne Collins című könyv elmeséli Suzanne Collins életét, iskoláitól, és karrierjének korai szakaszától kezdve, amikor gyerekeknek szóló TV-műsorokban dolgozott, egészen addig, hogy hogyan kezdett írni, és hogyan született az Éhezők Viadala sorozat. Olvass Suzanne Collins meteor-szerű szárnyalásáról képregény formájában. A könyv az Amazonon megrendelhető, 8 dollárért, más kérdés, hogy kb 3-szor ennyi a szállítási díj, és itt is volt már szó róla korábban.



Éhezők Viadala karácsonyfa díszek


Szintén az Etsy.com-on kaphatóak ezek a karácsonyfadíszek, amelyek árát viszont nem találom, ám ajánlója, Crystal a Mockingjay.net oldaláról azt írja, drágán vette őket, de megérte, és hogy egyszerűen nagyszerűen néznek ki a karácsonyfán. Igazi Éhezők-viadala hangulatot kölcsönöznek ugyanis a fának.


Éhezők Viadala kreatív poszterek

Az Etsy művésze Leah, aki a Blueleaf Creative szakembere néhány igazán nagyszerű posztertervvel állt elő. A használt színek élénkek ugyan, ám a könyves utalások elég finomak ahhoz, hogy nyugodtan elhelyezhesd otthonodban ezeket a posztereket anélkül, hogy elvakult rajongónak néznének. Egy nagyszerű átmenetet képez a fiatal között, aki rajongói emléktárgyakat gyűjt, és a felelősségteljes felnőtt között, akinek mutatnod kell magadat. A poszter ára átszámítva 2925 Ft, több poszter pedig még ITT látható.




Éhezők Viadala asztali naptár
Nincs is jobb módja a Futótűz mozis megjelenéséig való visszaszámlálásnak, mint egy asztali naptár. Ez a naptár segítségünkre lehet abban, hogy felidézzük kedvenc jeleneteinket az Éhezők Viadala filmváltozatából, és minden reggel arra emlékeztethet minket, hogy kedvenc ágyunkban való ébredés soha nem lehet olyan rossz, mintha az Arénában kellene nekikezdenünk a következő napnak. És akárhányszor fordítunk egyet a naptárban, eszünkbe juthat a mondás, hogy "Soha ne hagyjon el a remény!" Amúgy ez is egy egészen olcsó darab, forintra átszámolva 1250-ért megkapható az Amazonon.

1 megjegyzés:

  1. Már régóta szerettem volna egy életnagyságú (na jó, egy +20cm-el magasabb) Josh Hutchersont az ágyam mellé :D

    VálaszTörlés