2012. december 9., vasárnap

Az Éhezők Viadala az Entertainment Weekly 2012-es listáin

Az Entertainment Weekly nagy előszeretettel gyárt mindenféle listákat, amelyek alapján rangsorolja a filmeket. Az év végéhez közelítve most is kiadott néhányat, amelyeken szerepel az Éhezők Viadala is:

  • A feltörekvő gyereksztárok közül Amandla Stenberg került az első helyre. Ő egyébként is sok elismerést kap, épp a napokban lett karaktere, Ruta haláljelenete az év egyik kedvenc sírós jelenete.
  • Úgy illik, hogy az év legjobb filmje az év legjobb filmzenéjével párosuljon. Taylor Swift és a The Civil Wars duettje a lelkünkig hatol, míg Kid Cudi "The Ruler and The Killer" című száma pedig tekintélyt kölcsönöz a gyűjteménynek. A filmzenei album egyébiránt szintén épp a napokban kapott több Grammy-jelölést is, bár itt is hozzátenném, hogy ezen album zenéi közül néhány csak a stáblista alatt kapott helyett, a filmben egy sem volt hallható, szóval ez az ominózus album csak társalbumként tekinthető, a számokat a film, a történet csak ihlette. 
  • Van azonban egy szereplése a filmnek egy negatív listán is, mégpedig a legrosszabb CGI-os filmek között is olvashatunk róla. Azt mondja a cikk, hogy olyanok lettek az Aréna mutánsai, mintha egy gagyi videójátékból léptek volna ki, ami nagy kár, mert a színészi teljesítmények nagyon jók voltak a filmben. Azt pedig már csak én teszem hozzá, hogy azért is kár, mert ezeknek a mutánsoknak ki volt ám találva a külsejük és szerepük a végjáték pszichés terrorjában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése