2012. december 25., kedd

Az Éhezők Viadala 2012-ben - 6. rész, Június

A június a nyár ígéretén kívül hozott díjesőt és szereplőválogatás pletykákat:


  • Hónap elején az MTV Movie Awards borzolta a hangulatot, amely valóban nagyon fontos díjkiosztó, hiszen a mozinéző rajongó fiatalok szavaznak, és ad egyfajta képet arról, melyik franchise a legdivatosabb, legsikeresebb az adott évben. Az idei év úgy tűnik ilyen szempontból egyfajta Éhezők Viadala hatalomátvétel volt, amivel kapcsolatban nekem személy szerint vegyes érzéseim voltak, persze Éhezők Viadala fronton örültem az elért sikereknek. Az MMA-nak több bejegyzést is szenteltem, a leglényegesebb infókat itt, itt és itt lehet visszaolvasni. 
  • Szárnyaltak a szereplőválogatás pletykák. A Lionsgate ezen a ponton még semmit nem kommentált, újságírói értesülésből viszont jó sok volt. Érdekes végigkövetni a LaineyGossip Finnick-pletykáit: először úgy tűnt, Finnick szerepére a már múlt hónapban felmerült hármasból Armie Hammer lehet Francis Lawrence-befutója, majd az, hogy az Armie Hammer iránti érdeklődés megcsappanni látszik, így Garrett Hedlund került vezető helyre, majd végül ugyanez a forrás tájékoztatott minket először arról is, hogy Sam Claflin képbe került. Szerencsére azonban a hír Mags-pletykája hamisnak bizonyult.
  • Ekkoriban derült ki az is, hogy Philip Seymour Hoffman várható Plutarch Havensbee szerepére.
  • Júniusban hallottunk először híreket arról is, hogy Francis Lawrence megkereste a sorozat szereplőit és elbeszélgetett velük karaktereikről és a folytatással kapcsolatos elképzeléseikről. Josh még az MMA során nyilatkozott erről, Jenniferről képi bizonyítékaink vannak, végül pedig Elizabeth Banks-nek is kellemes benyomása volt. 
  • Június végén Chicagoban zajlott egy rajongói találkozó, ahonnan sok infót kaptunk. Itt olvashattok az előkészítő csapat tagjait alkotó színészekkel készült interjúból, Willow Shields-szel való interjúból,  az Amandla Stenberggel és Jackie Emersonnal készült interjúból, végül a Dayo Okeniyivel és Eric Henninggel (irányítóközpontos statiszta) készült interjúból részleteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése