2012. december 24., hétfő

Az Éhezők Viadala 2012-ben - 5. rész, Május

Májusban kissé visszaestek az Éhezők Viadalával kapcsolatos újdonságok. Az film lecsengőben volt, a DVD-ről még nem nagyon volt infó, a Futótűz előkészületei pedig szintén nagyon kezdeti szakaszban voltak. Azért született jópár bejegyzés, nem unatkoztunk.
Az oldalon akkortájt ez a fejléc uralkodott. Bár még Éhezők Viadala, de megjelentek az első lángnyelvek is :)


  • Május 1-jén indult útjára a Futótűz felelevenítését célzó sorozat, az Olvassuk újra! rovat. Bár hosszú távon nem lett akkora sikere, mint reméltem, de azért remélem, másnak is élvezetes volt újragondolni, feleleveníteni, elmélyíteni a történteket.
  • Május elején adta ki a Lionsgate közleményét Francis Lawrence szerződtetéséről, aki rögtön nyílt levéllel fordult a Film Hivatalos Facebook oldalának rajongóihoz, arra buzdítva a rajongókat, írják meg, mi az, amit feltétlenül látni szeretnének a filmadaptációban. 
  • Eszter bukkant rá valahol a világhálón egy nagyon remek fanfiction-re, amihez hasonlót azóta se találtunk, de EZT szerintem érdemes újraolvasni. Szerethető írás, kellemes hangulattal! 
  • Bár úgy tűnt, nem igazán kezdődtek el a Futótűz előkészületi munkái, mégis májusban röppentek fel az első hírek arról, hogy a folytatás forgatása nagyrészt Atlantában zajlik majd. 
  • Bár nekem ez is későinek tűnt, de a kintiek legalább már májusban megtudhatták, hogy augusztus 18-án juthatnak hozzá az Éhezők Viadala DVD és Blu-Ray verzióihoz, és hamarosan a DVD részleteit is megismerhettük. Szerencsére aztán ezen extrák nagy részét azóta mi is láthattuk!
  • Úgy tűnt, május végén megkezdődtek a Futótűz szereplőválogatásai, legalábbis ekkor kaptak szárnyra az első pletykák a legnagyobb várakozás övezte szerep, Finnick kapcsán is. Nagyon sokáig úgy tudtuk, hogy Armie Hammer, Taylor Kitsch és Garrett Hedlund közül kerülhet ki a sokak által kedvelt karakter alakítója. Ekkor még nem is sejtettük, mekkora meglepetés vár ránk ezügyben.

2 megjegyzés:

  1. jók ezek a visszatekintős bejegyzések :D Ancsi a fanficnél rossz a link. a rendezőről van berakva egy cikk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, jogos, valószínűleg nem másoltam újra, hanem az előző került be megint. :) De javítottam, köszi, hogy szóltál!!

      Törlés