2012. november 19., hétfő

Újabb Jennifer Lawrence interjúrészlet

Még mindig Napos oldal (leánykori nevén Silver Linings Playbook) dömping van, de ha az Éhezők Viadala  vonatkozású részleteket idézem az amúgy hosszabb interjúból, gondolom, nem bánjátok :) Kicsit szókimondó lesz, vigyázat! Én szóltam!

Mióta forgatjátok a Futótüzet?
Két hónapja. Körülbelül a felénél tarthatunk. Csak tuti depressziós leszek, ha befejezzük a sorozatot. Olyan jó buli ezen filmek forgatása.

Olvastad a könyveket?
Igen. Elolvastam a könyveket és akkor tudtam meg, hogy filmet forgatnak belőlük. Nagyon idegölő volt ilyen hatalmas dologba belemenni. Előtte már meghatároztam az utamat. Független filmekben szereplő színésznő szerettem volna lenni. Azt akartam, hogy saját autómmal vihessem a gyerekeimet ide-oda és hétköznapi életet akartam élni. Tudtam, hogy ha igent mondok erre, az egész életem megváltozik. Nem voltam biztos, hogy készen állok erre.

Tényleg komolyan megfordult a fejedben, hogy visszamondd a szerepet?
Igen. Három napig gondolkodtam rajta. A mérleg a 'nem' felé billent. Ha őszinte akarok lenni, csak azért mentem el a meghallgatásokra, mert nagyon versengő típus vagyok. A legjobbat akartam kihozni magamból ott is.

Végül miért vállaltad el, hogy eljátszd Katniss szerepét?
Mert anyukám azt mondta, hogy képmutató vagyok. Aztán rájöttem, hogy ha már ismert leszek, ez legalább olyasmi, amire büszke lehetek. 

Miért jó példakép Katniss a lányoknak?
Ő egy fajta Jeanne d'Arc, csak ő maga nem ismeri ezt fel. Igazából belecsöppen ebbe az egészbe. És olyan erős, akár egy férfi hős, csak vaginája van. Ez jó példa a 13 évesek számára. Valószínűleg nem kellett volna azt mondani, hogy vagina, de hát megtettem. Vagina! Ami a szívemen, az a számon.

Azt olvastam valahol - és lehet, nem is igaz az egész - hogy elvakult Alkonyat rajongó is vagy.
Ez vicces. Olvastam a könyvet, amikor az először megjelent. Úgy voltam vele, hogy "Basszus, ez marha jó!" De sokkal inkább Harry Potter-őrült vagyok. Mindegyik kötetet vagy 3-4-szer elolvastam. Minden varázsigét ismerek. Sőt, néha a beszédemben is Harry Potter kifejezéseket használok.
Forrás: TheDailyBeast

4 megjegyzés:

  1. Jesszus! Nem tudtam, hogy Jen ilyen is tud lenni!! :) Meg az is új nekem, hogy szereti a Harry Pottert! :)

    VálaszTörlés
  2. Pedig volt már rá példa :)
    Nézd meg ezt a cikket: http://ehezokviadala.blogspot.hu/2012/03/igy-ismerkedett-meg-woody-harrelson-es.html
    (Igen, tudom, a másolás-védelem miatt nem tudod másolni, de az archívumban kattolj a márciusra és menj a 2-ára, ott megtalálod. Érdemes :-D Ott derült ki először konkrétan, hogy Jen ilyen szókimondó típus :)

    Igazából először itt is moderálni akartam, de aztán nem lehetett, olyan volt a szövegkörnyezet. De nem baj, így (is) szeretjük Jent :))

    VálaszTörlés
  3. :D Jen "kap" tőlem két piros pontot (Igaz, eddig is nagyon bírtam :)) Egyiket a szókimondó stílusa miatt (Egyébként ezt Kristenben is bírom :)) Másikat meg azért, amiért tetszett neki a Twilight :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jogos. Inkább az üzenet, hogy attól, hogy kedveled az egyiket, még lehet szeretni /vagy legalább tiszteletben tartani/ a másikat!!

      Törlés