2012. november 25., vasárnap

Stábtagok Hawaii-on

Az elmúlt napokat jellemző nagyobb csönd (pláne a hét eleji pörgés után feltűnő ez most nagyon) annak köszönhető, hogy odakinn Hálaadás hétvégéje van, amit mindenki szeretteivel tölt. Ám a hétvégi feltöltődés után a következő hetekben a Futótűz forgatása nagyobb lendületet vesz, hiszen az Arénában készült felvételeket Hawaii-on forgatják, ahová lassacskán meg is érkeznek a szereplők:
  • Jennifer Lawrence-ről napok óta egyre-másra jelennek meg képek, amelyeken már Hawaii-on van, bikiniben, tengerparton, sok képen bátyjával szörfözve. Mint azt pár napja, chatben írtam is, mivel ezek paparazzi fotók, amelyek elkészüléséhez Jennifer nem járul hozzá boldog mosollyal, így én nem teszem ki azokat.
  • Josh Hutcherson David Letterman Showjában erősítette meg, hét elején, hogy egy héten belül utazik Hawaii-ra
  • Sam Claflin tweet-jében kifejti, hogy reggel arra ébredt egy tök idegen szobában, hogy hullámok csapkodják a sziklákat - hiszen megérkezett Hawaii-ra!
  • Bruno Gunn a #thefireiscatching címszó alatt írt arról, mennyire másabbak ott az illatok: a virágoké, a grillezett malacé, a sós terngervízé és a kókuszé.
  • Jena Malone pedig Instagram-on osztotta meg Hawaii hangulatú képét, és fejtette ki, hogy a naplemente minden alkalommal valami újdonságot rejteget számára.
  • Lassacskán a többiek is elindulnak, így tett Stephanie Leigh Schlund is, aki a reptéri káoszra panaszkodik egyelőre, de reméljük, hamarosan ő is megérkezik, és élvezni fogja, hogy egy ilyen klassz helyen dolgozhat.
Én nem igazán számítok forgatási fotókra, bár biztos vannak a környéken elvakult rajongók, és az is lehetséges, hogy ugyanúgy kiengednek pár képet a forgatás első napjaiban, hogy kielégítsék a rajongói érdeklődést, mint ahogy az szeptember elején is történt. Meglátjuk. Ha lesz valami izgalmas, mindenképpen hozom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése