2012. november 15., csütörtök

Rajongói felvétel a Futótűz logójáról

Valószínűleg kinti rajongók készítették az alábbi videót, amelyen látni a Futótűz beharangozóját.

Bevallom, nekem kiábrándító kicsit, hogy megmaradt a füttyszó a végén, és az eleje is az Éhezők Viadalára emlékeztet, ha nem mozdulna meg a madár és nem jelenne meg az a mondat a végén, nem érzékelnék továbblépést. Bár én nem vagyok kreatív szakember, de én biztos az óraketyegést raktam volna a végére, az jellegzetesebben Futótűz, mint az egykori füttyszó. Szerintetek?

UPDATE: Felébredt a Lionsgate, le is szedették a cuccot YT-ról.
Gifeket azért láthattok belőle különböző Tumblr blogokon, pl. ITT.

Illetve a kinti rajongói oldalak szerkesztői azt vallják - amúgy teljesen érthetőn - hogy ők eleve nem raknak ki kézikamerával/telefonnal készült illegális változatot, azt mondják, várjuk  meg a hivatalosat, amit nekünk szánnak, az úgyis jobb minőségű, élvezhetőbb lesz. Bár erről hír még nincs, amint lement kinn a Hajnalhasadás első néhány napja, akkor hátha megkapjuk. Csak most nyilván azt várják, hogy menjenek el minél többen a mozikba. Sajnos nálunk nem vetítik a Hajnalhasadás előtt.

5 megjegyzés:

  1. Az eleje jó, engem nem zavart az HG logó. Amikor a madár megmozdul az fantasztikus, de a füttyszó helyett tényleg lehetett volna egy kis órahang.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bízom benne, hogy felkerül FB-re vagy valahova normális minőségben.
      Mindenesetre nem erőltették szét magukat a kreatívok szerintem :/

      Törlés
    2. Előbb-utóbb felkerül... reméljük.
      A HG logója eleve szebb. Mondjuk nekem jobban tetszik. Kreatívabb CF logót meg szerintem nem nagyon lehetett volna kihozni a második könyv fecsegőjéből.

      Törlés
  2. Huhh.. a Lionsgate letiltotta...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Le. De szerintem napokon belül előkerül megint. Én meg nem mentettem meg, mert nem gondoltam volna, hogy leszedik, plusz gáz minőség is volt.

      Törlés