2012. november 23., péntek

Lenny Kravitz Vulture interjúrészlet

Előre szólnék, hogy SPOILERes bejegyzés következik annak, aki nem olvasta a Futótűz könyvváltozatát. Bár valamiért azt gondolom/sejtem, hogy aki erre jár, már túl van ezen, de aki mégse, az ne kattoljon majd a >>tovább-ra, mert fontos tartalmi infókról is szó lesz a bejegyzésben. Ami azt illeti - mint a címből is láthatjátok - a Vulture készített interjút Lenny Kravitz-cel. Nem fordítom le az egészet, de a színészi munkáira vonatkozó részeket azért igen. Az ugrás után az Éhezők Viadaláról és egy másik, nagy kihívást jelentő, új szerepéről olvashattok.


Rocksztárból filmsztárrá válasz lassacskán. Színészkarriered azonban már így is felettébb lenyűgöző. 
Jó volt a kezdés.

A The Butler című filmben újra azzal a rendezővel dolgozol, akivel a Precious[ - A boldogság árá]ban is dolgoztál, ráadásul Oprah Winfrey mellett szerepelhetsz. Milyen érzés egy ilyen hatalmas ikonnal együtt dolgozni?
Ő nagyon gyakorlatias és hétköznapi jelenség, nagyon jól elvoltunk. Tudod, mi ott mind színészként voltunk jelen. Nagyon visszafogottak voltunk. És mindannyian nagyon elkötelezettek voltunk, hogy a legjobbunkat mutassuk, és tegyük, amit tennünk kell. 

És fel is tettél Twitterre egy képet, amelyen Jane Fondával nyomulsz.
Óóóó, nagyon odáig vagyok Jane Fondáért. Az a nő nem egyszerűen dögös - nagyon dögös. És hogy milyen csodálatos színésznő! Nagyon alázatos volt. Megtiszteltetés volt számomra, hogy megjelenhettem a társaságában.

Tehát alapvetően két nagyon erős nővel dolgozol, Lenny.
Úgy nőttem fel, hogy erős nők voltak körülöttem, szóval vonzanak az erős nők. Az anyukám, a nagymamám, a nagynéném - ők voltak a legerősebbek és ők nyújtották a legnagyobb támaszt a családban. Hozzászoktam ehhez a típushoz.

Jut eszembe, milyen hatással volt a rajongótáborodra az Éhezők Viadalában való szereplésed?
Hmmm, nos, nyolc éves gyerekek jönnek oda hozzám, akik Cinnaként ismernek, és akiknek fogalmuk sincsen, hogy zenélek is.

A könyvben megkínozzák karakteredet, amiért segít Katnissnek. Láthatjuk majd képernyőn ezt a jelenetet?
Nos, erről nem árulhatok el túl sokat. De láthatjátok majd, hogyan távozik a történetből. 

Véleményed szerint, mi a legrosszabb fajtája a kínzásnak?
Ó, vannak a jelentéktelen kínzások és ott vannak a valódiak is. Mondjuk a kínzásnak jelentéktelen szintje az, ha az ember nem hallgathat zenét, vagy nem zenélhet, de engem az őrületbe lehetne kergetni ezzel. 

Olvasni a neten, hogy szerepelni fogsz a Julien Temple rendezésével készülő Marvin Gaye életrajzi filmben (London: The Modern Babylon, Absolute Beginners). 
Már dolgozunk Julien Temple-lel, és ez minden, amit egyelőre elmondhatok ezzel kapcsolatban. Jövőre fogunk forgatni. De hamarosan több információt is napvilágot lát majd.

Mit tervezel, hogyan készülsz majd a szerepre?
Kemény lesz, de nagy tisztelettel tekintek a feladatra.

Megváltoztatod majd az énekhangodat?
Sok mindent meg fogok majd változtatni. És ez időbe telik majd. Nem mondom, hogy meg vagyok rémülve  [a feladat súlyától], de nagy kihívás lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése