2012. november 27., kedd

Josh Hutcherson MTV interjú, III.

Kijöttek Josh MTV interjújának további átiratai, úgyhogy igyekszem őket összefoglalni. Érdemes, hiszen klassz interjú(sorozat)ról van szó.


Jennifer Lawrence és Josh Hutcherson a hullámok közé vetik magukat a héten Hawaii-on. Az Éhezők Viadala stábja természetesen nem vakációzni ment a szigetre, hanem ott forgatják a Futótűz hátralévő jeleneteit.

A két színész egyforma szürke-fekete kezes-lábasban volt látható hétfőn délelőtt a forgatás területén. Jennifer beugrik a vízbe, míg Hutcherson mellette áll, és a fémhengert nézi, amellyel az Arénába került. Ahogy az már megszokott, Katnissnek és Peetának újra meg kell küzdenie a túlélésért, miután egyszer már győztesként kerültek ki a Kapitólium által szervezett Viadalból.

Más forgatási képeken Lawrence-t íjjal és nyíllal a kezében kapták le Sam Claflin és Lynn Cohen társaságában, akik Finnick és Mags szerepét alakítják. Rajtuk is vizes kezes-lábas volt. 

A 2013. november 22-én megjelenő film felvételei még szeptemberben elkezdődtek. A forgatás javarészt Atlantában, Georgia államban zajlott, mielőtt Hawaii-ra utaztak volna, hogy felvegyék a Viadal képeit. És ha a rajongók szerint már a fotók is igazán nagyszabásúak, Hutcherson megígéri, hogy az Aréna jelenetek még káprázatosabban lesznek a jövő ősszel mozikba kerülő filmben.

- Azt hiszem, az összes Arénában játszódó részt IMAX minőségben vesznek fel. - árulta el Hutcherson, amikor beugrott az MTV stúdiójába, mielőtt Hawaii-ra utazott volna. - Vagyis, ha elmész egy IMAX-moziba, hagyományos képet látsz majd, amíg a körzetekben és a Kapitóliumban leszünk. Amikor azonban a feljutunk az Arénába, IMAX minőségre váltunk. Fantasztikus lesz. Nagyon király.

Sőt, úgy tűnik, Josh azzal a nagyon kemény munkával is elégedett, amelyet a stáb már eddig is beleölt a nagy sikerre váró filmben. Elmondta ugyanis:
- Igazából Atlantában felépítettek egy Bőségszarut, ahol forgattunk, és ez már eleve csodálatos, de ahogyan a földnyelvek kiágaznak majd a kis szigetből, amelyen ez van, és mindenki megjelenik majd azokon a fémhengereken a vízben, az valami hihetetlen. Láttam már néhány számítógépanimációt, amit Francis Lawrence csinált, és nagyon-nagyon jól néznek ki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése