2012. november 26., hétfő

Josh Hutcherson MTV interjú, I.

Amikor múlt héten Josh Horowitz bejelentette, hogy exkluzív interjú várható Josh-sal, akkor ki is jött egy Hálaadásnapi gyorsinterjú, amiben akkor még nem voltam biztos, nem exkluzív-e :) Nos, jelentem a két Josh (Hutcherson és Horowitz) a Futótűzről beszélgettek hosszabban, amely anyagokból eddig csak az első videónak jelent meg az átirata, de ezek olyan anyagok, hogy ha kell, hallás után is megküzdök velük. Viszont csak lassacskán a héten - ahogy időm engedi.


A Futótűzben minden bizonnyal azt a pillanatot várják legjobban a rajongók, amikor Peeta Caesar Flickerman kameráinak kereszttüzében megkéri Katniss kezét. Hutcherson elmeséli, hogy ennek a nagy izgalommal várt jelenetnek a felvétele nem ment zökkenőmentesen:

- Megkértem Katniss kezét. - erősíti meg Hutcherson. - Jó volt. Illetve volt ezzel kapcsolatban egy vicces sztori: Amikor forgattuk, az olyan szituáció volt, amikor azt, amit mondtunk, nem lehet majd hallani, így aztán csak halandzsáztam, miközben fél térdre ereszkedtem Katniss előtt. Amikor azonban először féltérdre ereszkedtem, a nadrágom szétszakadt az ülepénél. A legrosszabb, ami valakivel megtörténhet lánykérés közben, hogy elszakad a nadrágja, és hát Peetával ez történt. Szóval el van ő átkozva. Szegény srác, szusszanásnyi pihenőre sincs lehetősége.

Szerencsére úgy tűnik, a kínos nadrág-ügy volt az egyetlen dolog, amely rossz élményt jelentett a forgatás során. Sőt, amikor megkérdezték Josh-t, hogy az eddig leforgatott jelenetek közül mi volt a kedvence, Josh azonnal rávágta, melyik sorsdöntő pillanat jelentett sokat számára:

- Az Aratás-jelenet nagyon klassz lett. Az Aratás-jelenet nagyon nagy hatású, jól megírt jelenet lett. - elevenítette fel Josh. - A statiszták csodálatosak voltak. A szó szoros értelmében minden egyes statiszta egy-egy nagyon tehetséges színész, mindenki a háttérben a legtöbbet igyekezett kihozni magából ezekben az érzelemgazdag pillanatokban. Nagyon jó volt látni, hogy minden így összejött.
Forrás: MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése