2012. november 21., szerda

Josh az MTV-nél

Josh számára is megkezdődött a Vörös hajnal promózása. Emiatt aztán ő is TV stúdióból TV stúdióba járt, az ezekről talált anyagokat szeretném ma összefoglalni.


Josh egyrészről az MTV-nél járt, ahol Josh Horowitz-nál járt, aki exkluzív interjút ígért a sráccal, és azt, hogy Josh szerepelni fog az After Hours-ban. Nos, nem tudom, hogy ez gyorsinterjú már az exkluzívnak számít-e, de megtudhatjuk belőle, hogyan élte meg Josh az idei évet:

- Nagyon hálás vagyok a 2012-es évért - mondta Hutcherson. - Sok munkám jelent meg idén, és ezek nagyon sikeresek is eddig, szóval ez nagyon izgalmas számomra. Határozottan felülmúlta a várakozásaimat.

Sokat beszélt az Éhezők Viadaláról, hogy azáltal, hogy nemzetközi promókörúton vehetett részt, láthatta, milyen széles körű sikere van a sorozatnak, és arról is beszámolt, milyen sok "első élménye" volt idén:
- Nagyon sok minden volt idén, ami először történt velem: életemben először jártam Párizsban, Londonban és Berlinben, szóval sok új helyet ismerhettem meg. - mesélte. - A sajtókörút is nagy élmény volt számomra, hogy Liam Hemsworth-el, Jennifer Lawrence-szel és Gary Ross-szal [Miért Marshall van vajon az eredeti cikkben???] együtt körberepülhettük a Földet... A Liam-mel és Jennel együtt töltött idő nagyszerű volt, hiszen valami olyasvalamit élhettünk át, ami mindannyiunk számára újdonság volt. Szerintem Liamnek kellett a legtöbbet foglalkozni az újságírókkal, többek között a Miley-val való eljegyzése miatt, de ha az ember jó emberekkel találkozik, akkor jobb élmények is érik. 

Josh azonban nem csupán az Éhezők Viadala miatt örült a 2012-es évnek, hanem annak is örül, hogy új őt érdeklő zenei irányzatokat is felfedezett, és hogy rátalált az MTV egyik népszerű valóságshow-jára a Gigolosra, amit mondjuk az atlantai forgatási napokon nem tudott követni.

Az interjúban arra is fény derül, hogy Josh Twitter-követője Kim Kardashiannek, mire Josh Horowitz megkérdezte tőle, mi alapján választja ki, hogy az internetes közösségi hálókban, kivel tartja a kapcsolatot? Josh sejtelmes mosollyal azt válaszolja, hogy:
- Megvannak az okaim. De ez szupertitkos. Titkos adatokat pedig nem adok ki.

Amikor pedig felvetődik a kérdés, hogy mit vár Josh 2013-ra, hogy az felülmúlja idei évét, kiderül, hogy Josh nem csupán önmagára gondol, hanem nagyban gondolkodik. [Ööö, kire is emlékeztet? ;-)]
- Nyilvánvaló, hogy mindenki növekvő gazdaságot és jobb Amerikát vár, úgyhogy én is növekvő gazdaságban és jobb Amerikában reménykedek. - mondta. - Ezen kívül pedig közvetlenül egymás után forgatjuk majd le a következő két Éhezők Viadala filmet, és én egy újabb Rejtélyes utazás filmet is forgatok, szóval - hacsak nem lesz világvége - sűrű évem lesz 2013-ban.
Forrás: MTV

1 megjegyzés: