2012. november 17., szombat

Jennifer Lawrence az Éhezők Viadaláról

Az USA Today hozott le egy cikket Jennifer Lawrence-ről, amelynek egy részével ugyan már tisztában vagyunk, mégis az egész cikket lefordítom:

Photo: Astrid Stawiarz Getty Images

Az idén bruttó 408 millió dollár bevételt hozott az Éhezők Viadala. Ez azért egyáltalán nem rossz. Nem beszélve azokról a szintén szép összegekről, amelyeket Jennifer Lawrence, a sorozat főszereplője keresett.

Lawrence a szabadságharcos Katniss Everdeen szerepét alakítja, amely egy nagyon emblematikus szerep, és amely Suzanne Collins népszerű disztópikus trilógiájának köszönhető, amely alapján a filmsorozat készül.

- Olyan hatalmas ez az egész. Épp ezért majdnem el sem vállaltam a szerepet. Ez egy olyan karakter, amely könnyedén túlszárnyalhatja a többi karakteremet. Nem szeretnék más hasonlót csinálni. És nem is  igazán sok filmben csináltam ilyet. - mondja.

- Nagyszerű dolog egy olyan sorozat részesének lenni, amely ilyen sok fiatalnak mutatja meg, hogy igenis számít, amit az egyén tenni tud. Úgy érzem, egy nagyon fontos üzenet részese vagyok és ez jó érzés.

Jennifer jelenleg a sorozat második filmjét, a Futótüzet forgatja, azonban azon is gondolkodik már, hogyan tovább a sorozat után. A Silver Linings Playbook miatt, amely hó végétől látható [a kinti, 2013. január 10-től pedig az itthoni] mozikban, sok díj várományosa lehet még a következő díjátadó-szezonban. Ő azonban egy napon más színészek vezetője lenni.

- Egy produkciós céget szeretnék alapítani. Néha, amikor elolvasok egy forgatókönyvet, azon agyalok, ezt hogyan készítik? Óriásposzterek és készülő filmek között járok - és ez olyan dühítő. De ez majd remélhetőleg megváltozik. Mindig is szerettem volna filmet rendezni - mondja. - Határozott vagyok, ugyanakkor bizonytalan is. Így aztán nagyszerű rendező lennék. (Úgy gondolom,) "Ezt biztosan szeretném. De várjunk csak. Biztosan ezt szeretném?"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése