2012. november 11., vasárnap

Játék - játék - játék!! :)

Arra gondoltam, hogy játsszunk! Remélem, van kedvetek!!

Egyrészről már a Futótűz visszaolvasásának bevezetőjében írtam, hogy vannak ötleteim akkorra is, amikor az véget ér, most pedig különösen hírszegény időszak van. Karácsonyig még egészen biztosan eltart a forgatás, és bár addig csak hat hét van vissza, valljuk be: most még elég távolinak tűnik. Hogy egy kicsit izgalmasabb legyen az addig tartó időszak, arra gondoltam, játékot indítok az oldalon!

A játék tehát hat héten át tart majd, és az Éhezők Viadala könyvekkel lesz kapcsolatos. Hetente két alkalommal jelentkezem majd "feladvánnyal", amelynek megfejtését ide, kommentbe írjátok! Hogy ezáltal ne legyen senki előnyben vagy hátrányban, a megjegyzéseket "moderálni" fogom, vagyis a játékra adott válaszokat a határidő lejárta után jelentetem meg az oldalon.

Az első két héten (vagyis így 4 alkalommal) az Éhezők Viadala, a következő két héten a Futótűz, a harmadik két héten pedig a Kiválasztott című könyvekből várhatóak kérdések. Szóval elő a könyvekkel!! :)
Olyasmire lehet majd számítani, kiírok egy mondatot, egy idézetet a könyvből, és azzal kapcsolatban kell válaszolni egy kérdésre. Például: hanyadik fejezetben volt az adott mondat, ki mondta, vagy írd le az utána következő mondatot, vagy valami hasonló. A feladatok persze különböző nehézségűek lesznek.

A gyorsaság is számít majd. Minden egyes feladványra az elsőként helyes választ adó 3 pontot, a következő öt helyes megfejtő 2, az ezután következő helyes megfejtést beírók pedig 1-1 pontot kapnak. Mivel mindannyiunknak más-és-más a bioritmusa, a kérdések héten bármelyik napokon, azon belül is bármikor megjelenhetnek, vagyis érdemes lesz résen lenni, hogy Te lehess az Első! ;) Ami biztos tehát, hogy hetente 2 játék lesz, és minden alkalommal 24 óra áll rendelkezésre a válasz beküldésére!

Persze, ha játék, akkor nyeremény is van, persze most sem lesz ez másképp, bár sok mindent én sem tudok felajánlani, hiszen én is épp olyan rajongó vagyok, mint Ti. Mégis: a győztes választhat valamilyen (Éhezők Viadalával vagy annak színészeivel kapcsolatos) képet vagy videót, amelyet a nevével együtt kiteszek majd az oldalsávba!

Eredményhirdetés: 2012. december 24. 9:00 :))

Remélem, élvezni fogjátok a játékot, sokan játszotok majd, és jól érezzük magunkat!

5 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jól hangzik, én benne vagyok :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is tetszik, Játszunk ! :D

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon jó :DD kíváncsi leszek

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszik, remélem, sokan jászotok majd. Ha másért nem, a kihívásért, a szórakozásért. :)
    Remélem, hogy működni fog, mert így a fejemben szépen összeállt, de mindig élesben derül ki, hogy elég egyértelmű is. És pláne remélem, hogy működni fog, mert már a következő játéklehetőség is a fejemben van :)

    VálaszTörlés