2012. november 6., kedd

Forgatáson járt a nyertes rajongó

Ha emlékeztek rá, a Lionsgate a forgatás megkezdésének szeptember 10-i bejelentésekor egy nyereményjátékot is írt ki, amelyben meghatározott országokban lakó rajongók vehettek részt. A játék azóta lezajlott, a győzteseket kihirdették, akik már nyereményükként meg is látogathatták a Futótűz forgatását. Egyikük fel is töltötte Facebookra a begyűjtött autogramjait, amelyhez rövid élménybeszámolót is csatolt:

FANTASZTIKUS napot töltöttem ma a [Futótűz] forgatásán. Sajnos telefon és kamera nem lehetett nálunk a forgatáson, szóval képek nincsenek. A díszletek CSODÁLATOSAK!! Istenem, szerintem, fantasztikus munkát végez Francis Lawrence, és szerintem a film nagyon könyvhű lesz, azok alapján legalábbis, amit láttam. Sajnos Jennifer Lawrence-szel nem találkoztam (inkább szerencsém, ugye?) :'( Egész idő alatt forgatott. De forgatni láthattuk őt, és az az csodálatos volt! Josh-sal beszéltünk egy percet, de aztán sietett a lakókocsiba átöltözni, mert teljesen bőrig ázott. Rengeteg Kiválasztottal találkoztunk viszont, és ők RENDKÍVÜL kedvesek voltak. Megismerkedtem a Brutust, Cashmeret, Glosst, Enobariat és Wiresst alakító színészekkel. (Autogramjaik itt.) Amanda Plummer (Wiress) tényleg úgy játszik, mint amilyen a karaktere. Nagyon vicces. Alan Ritchson [Gloss] és Cashmere annyira tökéletesek. Olyanok, mintha tényleg testvérek lennének és Alan is nagyon vicces! Bruno Gunn (Brutus) nagyon kedves. Leült velünk ebédelni, és tényleg nagyon jófej. Nagyon jól éreztük magunkat, és alig várom, hogy végre mindenkit szélesvásznon is láthassak. 

Forrás: Hunger Games Memes FB

Aki pedig kicsit nosztalgiázni szeretne, az hasonló élménybeszámolókat olvashat még az Éhezők Viadalán hasonlóképpen részt vett szerencsés rajongóktól. KATT IDE értük.

2 megjegyzés:

  1. Nem szabad irigykednem, nem, nem szabad... de egy picit mégis. :| Mázlista rajongó. :)

    VálaszTörlés
  2. Bárcsak érteném, hogy mi alapján választották ki a győzteseket.. Azt hittem, hogy valami frappáns kérdéseket tesznek föl, és ha jól emlékszem, a lány nyertes vmi olyan színtűt kérdezett, h kit játszanának el még a filmből, vagy valami hasonló.. Ilyen kérdést én is feltehettem volna :/ :D

    VálaszTörlés