2012. november 29., csütörtök

Filmajánló: A gyilkos médium

Mától látható a mozikban A gyilkos médium, amelyben a[z Éhezők Viadalában] Claudius Templesmith-t alakító Toby Jones is látható - még ha nem is főszerepben:

A paranormális jelenségeknek beállított szemfényvesztések után nyomozó Dr. Margaret Matheson és a fiatal asszisztensét jelentő Tom Buckley azzal a szándékkal kutatják a különféle természetfeletti eseményeket, hogy lerántsák a leplet a háttérben álló csalásról. Simon Silver, a legendás vak médium harminc évig tartó, rejtélyes távolléte után újra a figyelem középpontjába kerül, és alapos fejtörésre készteti az ortodox tudomány híveit valamint a hivatásos szkeptikusokat egyaránt. Tom egyre megszállottabban érdeklődik Silver iránt, akinek mágneses ereje az újabb és újabb megmagyarázhatatlan események szaporodásával fokozódik. Miközben az asszisztens közelebb kerül a médiumhoz, a feszültség egyre csak nő, és az idő előrehaladtával Tom világnézete gyökeres változáson megy keresztül. Port.hu

A filmnek egyszer már láthattátok az előzetesét - akkor eredeti nyelven - most pedig egy feliratosat tudok mutatni, noha a film maga szinkronosan látható:


A filmben Toby Jones Matheson rivális kollégáját, Paul Shackleton-t alakítja.

AP Photo/Millennium Entertainment

A filmet a Big Bang Media forgalmazza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése