2012. november 28., szerda

Éhezők Viadala DVD kedvezményes előrendelési lehetőségek

Már régen terveztem egy ilyen bejegyzést, de mostanra kerültek fel a legkedvezőbb ajánlatok, úgyhogy most gyűjtöttem össze, hol és mennyiért rendelhetitek elő kisebb-nagyobb kedvezményekkel az Éhezők Viadala DVD változatát. Azon kívül egyébiránt, hogy több helyen kedvezmények vannak, azért is érdemes - esetleg - előrendelni, mert akkor biztos, hogy nem fogják előlünk elkapkodni a DVD-t a boltban (mondjuk ettől én egyébként sem aggódnék :). Bejegyzésemben a Libri, a Bookline és az XPress kínálatát mutatom be, képekkel, linkekkel, árakkal, kedvezményekkel. Sajnos egyik sem ad nekem extra kedvezményeket ezért ;),  szóval nem ezért választottam ezeket, mindenesetre, ha tudtok jobb(!) kínálatot, azt küldjétek el kommentben és azzal szívesen kiegészítem a bejegyzést! Mondjuk az Alexandra ajánlatát még én is keresem majd, az a Librivel szokott versenyképes lenni.




A Bookline mind a szimpla, mind a dupla DVD-re 5-5%-os kedvezményt ad, ám a Blu-Rayt csak teljes áron, 6990 Ft-ért vásárolhatjuk meg náluk:

Megrendelési lehetőség és további részletek a Bookline oldalán.

Az XPress változó kedvezményt kínál: Az egylemezes DVD-re 6%, az duplalemezesre 5%, a Blu-Rayre 3% kedvezményt biztosít. A megjelenés, december 5., szállítás utána.

Az Xpress oldalán itt érdemes kezdeni a keresést, a jobb felső sarokba beírod a címet, kiválasztod, hogy DVD és indítod a keresést, akkor azt az oldalt kapod, amit itt fenn is látsz.

Az eddigieknél kedvezőbb áron juthatunk hozzá a Libriben az Éhezők Viadala DVD-hez. A könyvesbolt hálózat a DVD-kre és a Blu-Rayre is 15% előrendelési kedvezményt biztosít. Ám vigyázat! Ők december 7-et jelölnek meg megjelenési dátumként. Mindenesetre megvan a lehetőségünk mérlegelni, hogy tudunk-e még várni 2 napot, hogy párszáz forintot megspóroljunk, vagy 5-én szeretnénk kézhez kapni a DVD-t. (Mondjuk az kb biztos, hogy amint máshol megjelenik a film, akkor már a Libri is adni fogja, így azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ha 5-én nem is, de 6-án már a Libriben is át lehet venni, de azt is, hogy máshol is csúszik egy-két napot. Sok dolga van a Mikulásnak, na! ;)

A Libri oldalán ITT érdemes elindulni.

1 megjegyzés:

  1. A bookline-on a duplalemezes változat most akcióban van, 10% kedvezménnyel, csak 3591 Ft!

    VálaszTörlés