2012. október 23., kedd

Philip Seymour Hoffmant lenyűgözi az Éhezők Viadala

Philip Seymour Hoffmannal az odakinn november 2-án megjelenő The Master című filmje kapcsán készített hosszabb interjút a The Telegraph, amelynek végén Hoffman pár szó erejéig beszél arról, milyen az Éhezők Viadalán dolgozni, és hogy ez az első olyan filmje, amely alapvetően a fiatalabb közönséget célozza meg:


Hoffman következő szerepe egy olyan filmsorozatban lesz, amelyet nagy érdeklődés övez. A lázadó Plutarch Havensbee szerepét alakítja ugyanis az Éhezők Viadala: Futótűz című filmben, amely a sorozat második filmje, Hoffman pedig elismeri, azt hitte, ez valami baromság, egészen addig, amíg meg nem nézte az első részt, amelynek megjelenését váratlanul jó kritikák övezték.

- Hihetetlenül pesszimista voltam, aztán elolvastam a könyveket, és azt mondtam: Hű! - lelkesedik. - Még csak sejtelmem sem volt arról, milyen nagy dolog ez az Éhezők Viadala, de nagyon lenyűgöz.

- A fiam hamarosan 10 éves lesz, úgyhogy megvettem neki a könyveket, és majd elolvassuk őket együtt, ha másért nem, hát azért, mert ez az első olyan film, amelyben szerepelek, amelyet ő is megnézhet.

3 megjegyzés:

  1. Nem hinném, hogy túl jó ötlet ezt a könyvsorozatot egy tízéves gyerek kezébe adni... A Futótűz ifjúsági regény, nem mese! Kifejezetten nyomasztó hangulatú, és a mondanivalója is összetett. Nem valószínű, hogy egy tízéves gyerek megértené. Én a helyében a filmmel és a könyvekkel is várnék még egy pár évet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyetértünk, csak valamiért azt gyanítom, Philip Seymour Hoffman nem olvassa a blogot, így sajnos hozzá nem fog eljutni az észrevételed :)

      Törlés
  2. :D Persze, nem is ez volt a célom, csak egyszerűen kikívánkozott belőlem.

    VálaszTörlés