2012. október 25., csütörtök

Megan Hayes karrierje "lángra lobbant"

A 6. körzetbeli morflingfüggő Kiválasztottat alakító atlantai színésznőről egy helyi újság írt cikket:

Ha csak távolról követed az Atlantával kapcsolatos szórakozásra vonatkozó híreket, akkor is értesülhettél róla, hogy múlt hónapban elkezdődött a városban az Éhezők Viadala: Futótűz forgatása. 

A nagysikerű Éhezők Viadala trilógia első kötete 2008-ban jelent meg és azóta 26 nyelvre fordították le. Az Éhezők Viadala filmváltozata idén márciusban került a mozikba és világszerte hatalmas mozis bevételeket tudhat magáénak. 
A Futótűz a sorozat második kötete, melyben egy fiatal lány célja, hogy életben maradjon az őt fenyegető veszélyek ellenére is. 
Atlantában jelenleg több helyszínen is folynak a forgatások. A film, amelynek forgatása várhatóan december végéig tart, 2013. novemberétől látható a mozikban.

Az Internetet elárasztják a filmmel kapcsolatos híresztelések. Hogyan sérült meg Liam Hemsworth? Tényleg Josht látták az atlantai vasútállomáson? Wooy Harrelsont a Piedmont Parban vagy a Clermount előterében látták?

Úgy tűnik, mindenki kíváncsi arra, mi történik a Futótűz háza táján, az atlantai színésznőtől, Megan Hayestől azonban nem tudhatunk meg semmit. Nem azért, mert nem tud semmiről, hanem mert szerződése van arról, hogy nem pakolhat ki. Így megy ez, ha az embert a közelgő film 6. körzetbeli Kiválasztottjának szerepére válogatják ki.

- Nagyon szerencsésnek érzem magam, hálás vagyok és nagy megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek ebben a dologban - nyilatkozta Hayes nemrégiben a helyi újságnak. - A könyvek nagyszerűek, a színészek a legjobbak közül valók, ez tényleg egy álommeló.

Ez valóban az a fajta munka, amely sokat lendíthet az ember karrierjén, nem mintha a Houghton Talent által menedzselt, a város nyugati részén lakó színésznő nem lenne elég sikeres. 
Hayes Atlantában nőtt fel, és a Galloway iskolában érettségizett, mielőtt New Yorkba vitte az útja. Itt a New York-i egyetem Tisch Művészeti Iskolájába járt, majd Hayes Atlantában írt és színészkedett az elmúlt évtizedben.

Most pedig készen áll arra, hogy szélesvásznon is megmutassa magát, mégpedig egy olyan filmben, amely várhatóan nagyon sikeres lesz. Ha olvastad a könyveket, tudhatod, hogy a 6. körzet női Kiválasztottja nem éppen elbűvölő, ugyanakkor hősies szerep. Gondolj csak a majmokra!


- Bárcsak többet mondhatnék, de nem tehetem. - mondta Hayes, utalva arra számos titoktartási szerződésre, amelyet aláírt. - Csak annyit mondhatok, hogy bár ez igazából nem látszik, de nagyon megbántottnak érzem magam. Szeretek színész lenni. Örülök, hogy egy ilyen nagyságrendű munkában is részt vehetek, és csak reménykedni tudok abban, hogy lesznek még hasonló lehetőségeim.
Forrás: Midtown-Patch

1 megjegyzés:

  1. De örülök, h mellékszereplők is megszólalnak :) Kiváncsi vagyok a jelenetére, főleg, hogy ha ő van, akkor nagy valószínűséggel a majmokat is láthatjuk.

    Egyébként nem tudom hová írjam, írom ide: tegnap a Maradj talponban (m1-es vetélkedő) volt két Éhezők vidalalás kérdés. :) Az egyik a címre kérdezett rá, a másik pedig Jenniferre. Jót mosolyogtam rajta. :)

    VálaszTörlés