2012. október 27., szombat

Leven Rambin interjúrészletek

Leven Rambinnal a Mavericks - Ahol a hullámok születnek című film megjelenése kapcsán készült néhány remek interjú, amelyekben megemlítésre kerül az Éhezők Viadala is. Ezekből hozok most két részletet:


Úgy tűnik, továbbra is olyan női szerepek iránt érdeklődsz, akik mind fizikailag, mind érzelmileg nagyon erősek. Miért olyan fontos ez számodra?
Szerencsés vagyok, hogy valakik megírták ezeket a klassz erős, fiatal női szerepeket. Nekik sikerült engem így elképzelniük, én pedig örülök, mert sosem voltam az a  szerencsétlen kislány. Sosem voltam egy törékeny nádszál. Sose voltam az a csaj, aki megalázkodik egy férfi előtt. Nehéz olyan szerepeket találni, amelyek erős, független és magabiztos karaktert ábrázolnak; én pedig mindig is tudtam magamról, hogy nem vagyok egy hercegnő típus. Én egy tökös csaj vagyok!

Mit gondolsz az Éhezők Viadala is ezért van nagy hatással olyan sok lányra?
Pontosan. Katniss nagyszerű példája ennek az erős, fiatal női vonalnak. Jennifer Lawrence maga is erős, magabiztos, és fontos, hogy a fiatalok olyan példaképet állítsanak maguk elé, mint ő.

És itt a másik, amelyben Leven Rambin Glimmert próbálja elhelyezni a Mavericks-ben:


Tény, hogy annak ellenére, hogy Leven Rambin olyan típusnak tűnik, akinek a tengerparti nap szívta ki a haját, előző karakterei nem azok a tengerparton bulizós típusok voltak. Sőt, Leven azt mondja, legismertebb karaktere, az Éhezők Viadalából ismert Glimmer nem állná meg a helyét Santa Cruz-ban: 
- Nem hiszem, hogy jó lenne. Itt az ember nem sminkelhet, nem viselhet szép ruhát,  csak egy kezeslábast, és mindegy, hogy néz ki a haja vagy a sminkje. Szóval nem érezné itt jól magát. Fázna vagy melege lenne. Mindenre panaszkodna. via KidsPickFlicks

6 megjegyzés:

  1. De jo h tudok irni ide mert tegnap sehogy se jelenitette meg a feher negyzetet amibe tudtam volna irni. chat hijan ide irom h alicia keysnek most neztem az uj klippjet. es a cime girl on fire.. nem rossz szam amugy:) (bocs a rossz irasert mobilrol vagyok)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, én is teljesen oda vagyok a számért :) Nem bírom annyira az ilyen ordibálós számokat de nekem már magáról a címről is egyből Katniss ugrott be *-* Egyébként a szöveg nagy része is illik rá :D Simán eltudnám képzelni egy betétdalnak :)

      Törlés
  2. tudom hogy nem jön ide, de mit jelent az hogy quarter quell?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Quarter Quell a Nagy Mészárlás eredeti megfelelője.
      Gondolom, a 'quarter' a negyed-évszázadonkénti "jubileumra" utal.

      Törlés