2012. október 19., péntek

Kishírek Russ Bowentől

Az észak-karolinai újságíró, Russ Bowen Éhezők Viadalávan kapcsolatos tweetjei mindig nagyon izgalmasak, és naprakészek, (már csak én nem vagyok az, mert ezek két napja gyűltek össze, csak valahogy elsiklottam felettük), így van ez most is. Szerencsére a TheHob nem siklott el felettük, így most néhány újabb (vagy csak korábbit megerősítő) infó következik - leginkább - a forgatási helyszínekkel kapcsolatban:
  • A Nagy Mészárlás megnyitóünnepségét az atlantai Motorverseny Pályán forgatják majd. 
Erről mindenféle remek légi és közeli felvételeket is láthatunk egyébiránt:


Forrás: TheHob - katt a képre nagyobbért!

  •  A vonaton játszódó jeleneteket az Atlantai Vasútállomáson forgatják majd (egyébiránt itt fotózták azokat a kapitóliumi járműveket is, amelyeket múlt héten láthattunk)
  • A Bőségszaru jelenetek forgatásához a stáb lecsapoltatott egy mesterséges tavat és meleg vízzel töltötték fel a helyét.
Ez egyébiránt az a tó lesz, amelyről már szintén láthattatok képeket, és kinti cikkekben már volt szó erről a lecsapolásról, Russ Bowen ezt erősítette most meg. Róla beszélünk:

  • A Bőségszarun az óra ténylegesen forogni fog.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, ez pontosan mit is rejt magában, de ez van annyira izgalmas, amivel ráérünk várni a filmig. :)
  • A 12. körzet jeleneteit a Georgia állambeli Goat Farm-on forgatják. Nagy veszteség ez Észak-Karolinának.
És bár meggyőzve ugye nem teljesen voltunk még a múltkor sem, de ez a kép is a Goat Farm-on készült...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése