2012. október 14., vasárnap

Képek forgatásról és azon kívülről

Ismét érkeztek forgatási képek Atlantából, amelyeken Justin Hix és Megan Hayes láthatóak egy Aratásnapi sorsolás keretein belül. Persze öröm, hogy lesz ilyen, meg minden, de szerintem egy 4. vagy 8. körzetbeli sorsolás nagyobb jelentőséggel bírna. Remélem, csak az van, hogy felveszik mindegyiket és majd csemegéznek belőle, hogy mi kerül be a filmbe. Ne értsetek félre, mindennek örülök, csak ne hasznosabb, érdekesebb képsoroktól vegye el az időt! Íme néhány kép a jelenet forgatásáról:

 

Forrás és még több kép a HYPABLE oldalán

Vannak még képek a Győzelmi Körút forgatásáról is, annak színpadát pár napja már láthattuk, ám most kicsit jobban benépesítve is láthatjuk a színpadot, illetve egy képen Jennifer Lawrence-t, Josh Hutchersont és Woody Harrelsont is felfedezhetjük:



A következő kép szintén Twitterről származik, tulajdonosa nem akarta, hogy forrásként fel legyen tűntetve, és nem is biztos, hogy az Éhezők Viadala forgatásáról származik, ám a kép bal felső sarkában látható zöld vászon forgatás tényére utal, az is, hogy a felvétel helyszíne az egyik lehetséges Futótűz forgatási helyszín, és hát valljuk be, az emberek nem a megszokott mai öltözéket viselik:


Amikor pedig embereink nem forgatnak, akkor kikapcsolódásként a helyi érdekességeket igyekeznek meglátogatni. Josh Hutchersont és Willow Shileds-et már korábban lefotózták a Georgia Aquariumban, ám úgy tűnik, többen is kedvet kaptak, és csapatostul jelentek meg a stábtagok a helyszínen, magával Francis Lawrence rendezővel az élen :)


1 megjegyzés:

  1. De édesek az utcsó képen. Olyan kis családias. :)

    Gyanítom, amúgy, hogy mindegyik körzet Aratásnapi sorsolásáról kb 5 mp-et fogunk látni a filmben.

    "hát valljuk be, az emberek nem a megszokott mai öltözéket viselik" :D Hehe, ezen olyan jót nevettem. :D

    VálaszTörlés